Дневен любовен хороскоп за днес, 02 ОКТОМВРИ

7469
Дневен любовен хороскоп за днес, 02 ОКТОМВРИ
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През днешния ден няма да избягате от любовта, Овни! Удоволствие от любовта ще изпитат както тези от вас, които имат връзка, така и необвързаните Овни. Ако сте самотни, има голяма вероятност да срещнете интересна личност.

Кои са най-щедрите мъже сред зодиите?

Телец

Ако нямате половинка до себе си, ваши близки, приятели, може да ви срещнат с интересна личност или да се окаже, че някъде другаде може да се случи интересно запознанство. Обвързаните представители на зодията ще имат приятни мигове и ще се наслаждават на времето прекарано с любимия човек.

Близнаци

Необвързаните Близнаци може да започнат комуникация с личност, която да се окаже, че силно ги привлича. Ако вече се срещате с някого, то събитията също ще са интересни за вас. При обвързаните може да е малко по-сложно, особено по отношение на финансите.

Рак

Планетите така ще се подредят във вашия сектор за връзките и е напълно възможно любимият човек да играе някакви игрички, да се опита да окаже негативно влияние върху самочувствието ви. Необвързаните може да изпитат негативни мисли по отношение на бивш партньор. Оставете миналото зад себе си!

Лъв

Без съмнение днес вие сте най-желани от зодиака. Любовта и страстта, красотата и сексът, както и вълнението и романтиката са водещи теми за вас. Определено сте късметлии в любовта! 

Дева

С партньора си ще бъдете по-отдадени един на друг, фокусирайки се върху това да правите неща, които да зарадват другия. Необвързаните Деви трябва да внимават, защото има вероятност да привлекат вниманието на човек, който може да няма чисти намерения към тях.

Везни

Обвързаните представители на зодията определено ще се чувстват удовлетворени в любовта, правейки равносметка на любовната си връзка, за трудните моменти и хубавите мигове. Звездите ви подкрепят тази седмица, отдайте се на романтика с любимия човек.

Скорпион

Тези 6 зодии ще са нещастни през ОКТОМВРИ

ОВЕН Този месец ще доведе до тежки разкрития за това, което носите в себе си. Нека ви покаже какво сте готови да изоставите, тъй като ...

Вероятно сте премисляли минали или настоящи връзки, успели сте да се освободите от всякакви разочарования в любовта, но сте отворени за любов. Радвайте се на хубавата енергия на планетите, без значение дали сте обвързани или не. 

Стрелец

Няма значение какъв е въпросът праз днешния ден, защото любовта е отговорът! Дори и да нямате половинка до себе си, планетите няма да ви оставят да скучаете. Най-малкото ще сте настроени позитивно по отношение на любовта и това, че съвсем скоро може да имате човек до себе си.

Козирог

Ако нямате половинка до себе си, това съвсем не означава, че няма да се забавлявате сексуално през днешния ден. В случай, че имате партньор, енергията на планетите може да не се окаже толкова подкрепяща.

ПРОМЯНА в живота на тези 3 зодии през ОКТОМВРИ

ОВЕН Може да забележите, че една връзка става все по-значима около това есенно равноденствие. Може дори да започнете да анализирате от...

Водолей

Дори и да се случи да спорите с любимия човек, интимността в спалнята ще поправи нещата. Необвързаните може да се върнат в миналото, напомняйки си за хубави мигове с бивши партньори. Дали ще търсите близост с някои от тях отново? 

Тези 6 зодии ще са щастливи през ОКТОМВРИ

Риби

Днес ще има влюбване за необвързаните и много любов за тези от вас, които са в сериозна връзка. Любовта ви кара да се усмихвате, да бъдете отдадени, вдъхновени. Възползвайте се от тази хубава енергия!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Пица, торти, хляб, макаронени изделия: Разболява ли ни наистина глутенът?

Колко градуса трябва да е в помещението, ако искаме перфектни козунаци?

Шампионът на кухнята: Домашно пържено кюфте, зверска рецепта за оправни домакини

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

Стихотворение за 20 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Митове и истини: Прави ли ни кафето зависими?

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com