Дневен любовен хороскоп за днес, 05 ЯНУАРИ

8528
Дневен любовен хороскоп за днес, 05 ЯНУАРИ
Снимка: iStock

Овен

За Овните няма да липсват искри, но и някои разочарования. Без значение до каква степен се опитвате да се свържете с любимия човек, изглежда, че един от вас има планове, в които не влиза другият. 

ГОДИШНИ ХОРОСКОПИ: Какво е подготвила 2022 за ОГНЕНИТЕ зодии

Телец

Разговорите с половинката ще вървят гладко и може би ще споделите, че се нуждаете от повече свобода. Свободата да изразявате своята индивидуалност, повече пространство във връзката. 

Близнаци

Ако смятате, че партньорът ви не ви оценява, нищо няма да ви накара да си замълчите и дори може да ви накара да се почувствате така, сякаш има други приоритети освен вас.

Рак

Може би половинката ви се е съгласявала с много неща, за да запази мира във връзката ви. Не пренебрегвайте червените флагчета и се опитайте да разрешите проблемите с добра комуникация.

Лъв

Въпреки че чувствате любовта на партньора си, дребните аргументи може да попречат на пълното ви щастие. Може да изпитвате затруднение в постигането на консенсус помежду ви. В крайна сметка, настроението в спалнята ще помогне да решите повечето проблеми.

Дева

Най-накрая ще свалите розовите очила и ще видите партньора си такъв, какъвто е. Ще направите равносметка на връзката си. Ако сте необвързани, вероятно ви предстои среща с нова личност, но бъдете внимателни.

Везни

Пред вас ще има не една романтична възможност, но сякаш няма да стигнете доникъде и ще се разочаровате. Може да се окажете привлечени не само към една личност. Възможна е появата на стара тръпка.

Скорпион

Коя е лошата страна на всяка ЗОДИЯ

ОВЕН Винаги когато трябва да решат накъде да поемат, те стават много нетърпеливи и избухливи. Не се интересуват кой стои срещу тях, пр...

Ако се чувствате объркани по отношение на любовта, то тези дни ще се появи така желаната яснота. Ако сте били предпазливи към някого, сърцето ще ви покаже и в двата случая дали тези взаимоотношения имат бъдеще.

Стрелец

Ако вече се намирате в сериозна връзка, възможно е с половинката да обсъдите следващия етап от взаимоотношенията, като например да заживеете заедно. 

Козирог

Когато става въпрос за финанси или любимия човек може да се чувствате така, сякаш изкачвате стръмна планина. Възможно е да имате повече разходи от предвиденото, но за щастие половинката ще ви предложи своята финансова помощ. 

Това са зодиите, които обичат да си угаждат най-много

Везни Те са свикнали на най-доброто: най-добрата храна, маркови дрехи, най-скъпото и най-изисканото. Също изискват от половинката и бл...

ГОДИШНИ ХОРОСКОПИ: Какво е приготвила годината за ВОДНИТЕ зодии

Водолей

Ще имате добри възможности да демонстрирате своите качества. Въпреки това, ако не се чувствате съвсем балансирани, споделете с половинката си.

Риби

Може да се почувствате неспокойни, но и ще видите много неща по отношение на любовта, които досега не сте успели да забележите. Време е да се събудите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Стихотворение за 1 май

Любовен съвет за всяка зодия за 1 май 2024

Таро съвет за всяка зодия за 1 май 2024

Можете ли да кихнете с отворени очи?

Еремия 2024 г.: Традиции и обичаи

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 1 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 1 май /валутен калкулатор/

Корона на безбрачие: 7 причини, поради които връзката ви завършва с пълно фиаско

Трик, който ще удължи живота на възрастната ви котка

6 неща, които не трябва да купувате, дори и да са на разпродажба

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Стихотворение за 1 май
Стихотворение за 1 май

"Първи май" Да спрат фабричните комини и всеки черен труд да спре, и туй намръщено море от морни роби и робини да озари и приласкай усмивката...