Дневен любовен хороскоп за днес – 15 февруари

6338
Дневен любовен хороскоп за днес – 15 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Любовните трепети и вълнения нямат ни най-малки намерения да ни напускат. Всеки ден е любов. Колкото повече се доближаваме до истинската такава, толкова по-щастливи и пълноценни се чувстваме!

Овен

В понеделник общуването с приятели, близки или роднини ще ви се отрази изключително благоприятно. Изхвърлете всичко онова, което ви пречи да се отдадете напълно в новата си любовна връзка.

Телец

Днес се чувствате озарени от любов. Тя е навсякъде с вас и сте необичайно щастливи. Звездите съветват да не вярвате в любовни клетви, защото може да се почувствате разочаровани след време.

Близнаци

Денят е обвързан с илюзии в любовта. Въпреки това обаче няма да спирате да вярвате в нея и всемогъщата й сила. Опиянени сте от любов и във всяко нещо, което правите, я поставяте на преден план.

Рак

Необвързаните е твърде вероятно да срещнат подходящия партньор. Онези, които вече са семейни или имат връзка, да се приготвят за известна доза разочарование. Не е настъпил обаче краят на света, затова е препоръчително да запазите самообладание.

Лъв

Жените Лъвове навярно ще влязат в нова връзка. В началото може и да им се стори надеждна, но на по-късен етап ще разберат, че нещата съвсем не са толкова розови, колкото е изглеждало. Денят ще е ползотворен за представителите на зодиакалния знак. Предстои да се отърсите от куп илюзии в любовта.

Дева

Днес е перфектният ден, в който да се заредите с любов и положителни емоции. Подгответе се обаче за перипетии в любовния ви живот. Бъдете мъдри и така ще превъзмогнете всичко с лекота.

Везни

Късния следобед и вечерта са чудесно време за забавление и релакс. Поглезете се и прекарайте време с половинката си. Имайте предвид обаче, че това може да рефлектира върху работата ви.

Любов или раздяла очаква всяка от 12-те зодии?

Скорпион

Съвет за всяка зодия за днес – 15 февруари

Колкото по-често се вслушваме в думите на звездите, толкова по-успешни може да бъдем. Днес те споделят с вас съвети, които да ви предпа...

Днес ще бъдете пропити изцяло от любов. Ще изпитате желание да я сграбчите и да не я пускате никога. Не всичко обаче е свързано с романтика. Не позволявайте на личния ви живот да се намесва в служебните дела. Бъдете отговорни.

Стрелец

Днес звездите ви шепнат, че сте изцяло обзети от добрина и любов. Раздавайте я, но единствено на хората, които са я заслужили.

Козирог

Денят е подвластен на любов и космическа енергия. Днес ще ви върви във всичко. Бъдете разумни и не позволявайте на романтиката да рефлектира върху сериозните ангажименти, пред които предстои да се изправите.

КЪСМЕТЧЕ за 15 февруари според зодията

Овен Животът винаги предлага нов шанс, действайте смело и не поглеждайте назад. Телец Стара любов ще намери обратен път в живота ви....

Три зодии грабват любовта през 2021

Водолей

Очертава се нова връзка на основата на общи интереси. Това обаче може да доведе до роман, който дълго време да четете с наслада. Не харчете твърде много пари за изненади, развлечения и забавления.

Риби

Постъпка, от страна на партньора ви, може да ви разочарова. В понеделник може да стигнете до сблъсък с партньора си. Не разчитайте на странични хора и не позволявайте на никой да се намесва в личния ви живот!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com