Дневен любовен хороскоп за днес, 16 АПРИЛ

8136
Дневен любовен хороскоп за днес, 16 АПРИЛ
Снимка: iStock

Овен

Независимостта е една от основните ви ценности, Овни и няма да изневерите на себе си. Но тези ваши черти може да доведат до затруднения в любовта. Ако искате да подобрите любовния си живот, помислете върху това какво е необходимо да подобрите в любовната комуникация.

Тези ЗОДИИ не могат да живеят без книга в ръка

Телец

Възможно е да се чувствате самотни, дори ако в момента сте във връзка. Мисли като тези, че никога няма да срещнете подходящ партньор. Не забравяйте, че това, което проектирате с мислите, е това, което ще привлечете!

Близнаци

Вашата жажда за живот и удоволствие е напът да се върне, Близнаци! В някои случаи ще искате да бъдете самостоятелни. От друга страна, може да предпочетете да се насладите на страстни моменти с любим човек.

Рак

Може да се разочаровате от някого, към когото изпитвате емоции. Да разберете, че ви е лъгал за нещо, че е предал доверието ви. Може би истината е била пред вас през цялото време. Време е да се разделите с тези ваши страхове.

Лъв

Въпреки че тази седмица ще бъдете мотивирани да общувате с по-голяма дипломация, по отношение на любовта, това няма да ви помогне. Помислете как да постигнете баланс с половинката, без да си създавате конфликти. 

Дева

Ако смятате, че вие сте този партньор, който носи цялата тежест в настоящата ви връзка, възможно е да изразите сериозно вашето недоволство. Като цяло, ако има нещо, което ви липсва във взаимоотношенията, повече няма да премълчавате за него. 

Везни

Ще споделяте вашите нужди с любимия човек и двамата ще сте готови да бъдете по-отдадени един на друг. Необвързаните Везни, които се срещат с някого.

Скорпион

4 знака на Зодиака, от които късметът често бяга

Понякога колкото и да се старае човек и колкото и усилия да полага, късметът не идва в живота му. Той сякаш нарочно го заобикаля. Може...

Чарът и красотата ви ще впечатляват. Погрижете се за семейството и любимия човек. Само така ще можете да запазите романтиката.

Стрелец

Или ще успеете да се справите с несподелена любов, или ще продължавате да правите жестове към някого, който не заслужава емоциите ви. Без значение как, ще можете да видите настоящата си ситуация такава, каквато е, без заблуди.

Козирог

Приятелството и любовта може да не се пресекат както ви се иска през тази седмица. Козирозите, които се срещат отскоро с някого, може да не получат желаната обратна връзка. Хубаво е да държите приятелите си далече от любовния ви живот.

4 зодии, които е добре да пестят пари през април

През април планетите оказват силно влияние на финансовото благополучие на много знаци от Зодиака. Някои имат небивал късмет и се радват...

Водолей

Възможни са конфликти с половинката ви, особено ако сте решили да следвате някакви професионални цели, нови възможности. За необвързаните представители на зодията ситуацията ще е подобна.

Тези ЗОДИИ могат да решат всеки проблем

Риби

Ще успеете да се предпазите от някои вреди в любовта и интимността. Ще бъдете по-смели да атакувате своите страхове, да подобрите доверието с любимия човек. Очакват ви промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 30 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 30 април /валутен калкулатор/

Никога не се разделяйте: 3 знака, че любовта ви ще преживее всички изпитания

Как да останат зеленолистните зеленчуци в хладилника свежи за една седмица?

Какво ще се случи с тялото, ако ядете скара 4 дни подред?

Какво се случва, ако натъркате бананови кори по лицето си?

4 зодии, които са благословени с най-креативните умове

За да продължите напред: 4 начина да спрете да мислите за бившия

Само тези зодии знаят как да пазят тайна

10 работни метода да накарате котка и куче да пият вода, ако не искат

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com