Дневен любовен хороскоп за днес, 21 ДЕКЕМВРИ

5679
Дневен любовен хороскоп за днес, 21 ДЕКЕМВРИ
Снимка: iStock

Овен

Финансите ще бъдат водеща тема за вас тази седмица. Ще се радвате на добри приходи, които ще ви вдъхновят с любимия човек да правите планове за пътувания, покупки. В спалнята също ще се радвате на хармония и страсти. 

Tелец

Необвързаните Телци може да попаднат в заблуда с определена личност, с която случайно ще се запознаят и с която е малко вероятно да се получи нещо любовно.

3 ЗОДИИ, които ще срещнат ЛЮБОВТА през 2022 година

Близнаци

Може и да се съмнявате дали той или тя наистина са за вас или пък половинката ви може да започне да се отдръпва и да действа странно. Възможно е да откриете, че любимият човек е крил някаква информация от вас.

Рак

Независимо дали сте необвързани или пък имате любим човек до себе си, срещате се с някого, очаква ви невероятен ден. Обвързаните ще задълбочат емоциите си, а необвързаните също няма да скучаят.

Лъв

Бъдете внимателни, мислете ясно! За обвързаните Лъвове това може да е новина за бебе, а единият от вас да не е готов за тази стъпка. Комуникацията може да е сложна.

Девa

Тези от вас, които отскоро са под един покрив с любимия човек, може да се изправят пред битовизми и това да наруши романтиката им. Възможно е и да осъзнаете, че любимият ви сякаш се е променил. 

Везни

Не само че комуникацията ви ще върви по-добре, но ще можете да направите нещо заедно, нещо, за което мечтаете от доста време. Ще почувствате, че постигате изключителен напредък във взаимоотношенията.

Скорпион

Какъв е вашият характер според деня в който сте родени?

ПОНЕДЕЛНИК В понеделник отговаря Луната. Нейният променлив характер определя честата смяна на настроенията и хората, родени в понеделн...

Ще имате възможността, благодарение на добрата комуникация, да укрепите връзката си, без значение дали сте на ниво ухажване или имате сериозна половинка до себе си.

Стрелец

Нещата в любовта ще ви се случат много по-лесно. Обвързаните все пак трябва да са с повишено внимание. Ще се чувствате объркани по някакъв начин, ако е така, поговорете с любимия човек.

Козирог

Любовният ви живот по някакъв начин се подобрява, Козирози. Възможно е в близкото ви обкръжение да има човек, приятел, който да е вашата бъдеща сърдечна половинка или пък приятел случайно да ви запознае с личност, към която да започнете да изпитвате емоции. 

Тези зодии са способни да решат всеки проблем

Скорпион Скорпионите имат способността да обмислят проблема от различни страни, да виждат кое би сработило и кое не, като по този начи...

От Рак до Стрелец: 5 зодии, които не харесват идеята за ранен брак

Водолей

Водолеите, които изпитват емоции към някого, но не са обвързани с този човек, ще бъдат объркани по някакъв начин. Няма индикации, че той/тя споделя вашите емоции, но няма и такива, които пък да показват, че не ви харесва. 

Риби

Обвързаните Риби може да се чувстват притиснати и донякъде неразбрани от любимия човек, което е съвсем нормално да ги разочарова. Хубавото е, че това е временна ситуация.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com