Дневен любовен хороскоп за днес, 23 ЯНУАРИ

9974
Дневен любовен хороскоп за днес, 23 ЯНУАРИ
Снимка: iStock

Овен

С половинката ще може да обсъдите промени относно връзката ви или такива, които засягат дома ви. Нагласата ви един към друг е положителна. 

Най-много пари ще имат тези 4 зодии

Телец

Представителите на тази зодия ще се чувстват по-красиви и привлекателни. И това не е никак случайно. Ще привлечете повече обожатели.

Близнаци

Няма да ви липсва чар, с който лесно ще привличате вниманието към себе си. От друга страна обвързаните представители на зодията ще могат да се отдадат на романтично уединение.

Рак

Повече романтика, желания за секс. Необвързаните представители на зодията може да открият, че между тях и приятел има химия, но има шанс да срещнете много интересна личност.

Лъв

Лъвовете ще трябва да действат, ако искат да постигнат нещо в любовен план. Ако скоро сте срещнали някого, отношенията ви ще бъдат кристално ясни още от самото начало.

Дева

Повече хармония в любовта може да очакват и обвързаните представители на зодия Дева. Моментът е подходящ за романтично пътуване, по-дълга ваканция. 

Везни

Предстои период на възможности и растеж. Също така, ако се намирате във връзка ще усетите повече подкрепа от любимия човек.

Скорпион

Зодиите, които са ОБСЕБЕНИ от парите

Нека не се самозалъгваме, но нашият свят на практика функционира до голяма степен чрез парите. Парите могат да направят нещата възможни...

Ако сте обвързани ще се радвате на повече любов и хармония. Ще имате желание да подхранвате връзката си. Някои от вас може да вземат и важно решение.

Стрелец

Комуникацията между вас и половинката ви ще се подобри. Разговорите ще бъдат по-дълбоки и значими, ще се изслушвате, ще чувате какво иска да ви каже любимият човек. 

Козирог

Романтиката е навсякъде, уважаеми Козирози! Идват положителни промени в живота не само на обвързаните представители на зодията, но и на тези, които търсят нова любов. 

Жените от тези зодии се женят по няколко пъти

В момента е почти невъзможно да изненадаш някого с повторен брак. Често партньорите се разделят, след което си намират други сродни душ...

Тези зодии просто НЕ си пасват

Водолей

За необвързаните Водолеи има потенциал за нови познанства. Дори е възможно да избирате между двама кандидати. Но за да спечели сърцето ви, ще трябва първо да спечели ума ви.

Риби

Трябва да се насладите на всеки момент, затова искайте, за да получите това, от което се нуждаете в любовта. Някои от вас ще започнат неангажираща сексуална връзка, която може да се развие.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво вещае появата на мравки у дома?

Защо НЕ трябва да перете на 40 градуса?

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com