Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен любовен хороскоп за днес, 23 МАЙ

23 май 2022, 06:15 часа

Овен

Търсете любовта със сърцето, а не с очите. Първите ви впечатления за нов човек, с когото ще се запознаете, ще са абсолютно подвеждащи. Съвсем скоро ще установите, че той/тя съвсем не е това, за което се представя.

Телец

Ако искате да споделите или обсъдите важен въпрос с половинката си, направете го. За необвързаните е препоръчително да изчакат с новите любовни завоевания.

3 зодии, които ще се влюбят до полуда в началото на ЮНИ

Близнаци

Интуицията и чувството ви за хумор са еднакво силни и в хармония. Никак няма да ви е трудно да изгладите всички съществуващи спорове с личността на сърцето си. 

Рак

Освободете се от мрачните мисли. Неприятностите, особено свързаните с любовни отношения, обикновено са временни, ако чувствата са истински. 

4-те зодии с най-дълги връзки

Лъв

Надарете с чувствата си, които самите вие бихте желали да получите и в частност една специална личност. Ако любовта ви към въпросната личност е чистосърдечна, няма начин да не ви отговори с взаимност.

Дева

Не изоставяйте личните си предпочитания заради работата и ангажиментите. Както знаете любовта е навсякъде, от вас зависи да я забележите. 

Топ 3 на най-умелите манипулатори в Зодиака

Везни

Намалете контактите и се въздържайте от прекалени претенции към любимия човек през тази седмица. Ще сте доста по-раздразнителни от обикновено.

Скорпион

Щастието в любовта е във вашите ръце. Оставете мислите да ви ръководят, а емоциите да ги слушат. Изживявайте радостните с половинката си, а мрачните прогонвайте.

Стрелец

Преживяванията ще са разнообразни, контактите – също. Избягвайте личните и спазвайте изискванията за защита в пандемична обстановка. 

Козирог

Няма да липсват предизвикателства. Част от тях няма да ви харесат, ще са наситени с противоречия и враждебност. За ваш късмет любимият човек ще изиграе ролята на истински „спасителен пояс“.

Най-смелите ЗОДИИ готови да покорят всеки връх

Водолей

Оригиналният начин на мислене и чувството ви за хумор са истински магнетичната магия, която привлича. Днес някой непрекъснато ще се опитва да спечели вниманието ви. 

Риби

Както и да се чувствате, обичани, отхвърлени, близки или далечни, наричайте нещата с истинските им имена. Говорете за онова, което ви вълнува. Само така ще разберете кой е близо до вас.

Ния Петрова
Ния Петрова Отговорен редактор
Новините днес