Дневен любовен хороскоп за днес, 27 ОКТОМВРИ

8233
Дневен любовен хороскоп за днес, 27 ОКТОМВРИ
Снимка: iStock

Овен

Не се изненадвайте, ако някое ваше старо гадже се появи на вратата ви изневиделица. Може да се окаже, че отново нещата между вас могат да потръгнат. Има стари искри, които не са угаснали. 

Телец

За съжаление, семейството може да не одобрява решенията ви относно любовта, запознанствата, връзките, както и партньорите, които избирате. Възможни са и внезапни промени в решенията на сърцето ви.

5-те зодии, които обичат да си пъхат носа, където не трябва

Близнаци

Може да ви се наложи да преосмислите последните си романтични решения. В резултат на това може да се окажете погълнати от размисли за миналото, както и какви сериозни ходове в любовта да предприемете. 

Рак

Не забравяйте да отделите време един за друг. Останете насаме. Възползвайте се от специалните възможности за романтика, които ви се разкриват.

Лъв

Днес можете да стигнете до пререкания с партньора, сърдене от ваша страна и неразбиране на думите ви от негова. Ще ви липсва яснота в отношенията. Не позволявайте това да се превърне в основен аргумент.

Дева

Ако имате стари неразрешени любовни проблеми и терзания, които ви тормозят от много време, тази седмица е моментът, в който е подходящо да ги оправите. Обмислете дори специализирана терапия, която ще ви помогне да си изясните неприятни минали преживявания и белезите, които са ви оставили. 

Везни

Вие и вашата половинка ще се наслаждавате на време, прекарано със стари приятели през тази седмица. Освен това двамата може да се окажете с обща бъдеща цел, за осъществяването на която ще са подходящи тези седем дни. 

Скорпион

Зодиите в най-ЛОШАТА им светлина!

Овен Вие не сте чувствителни, но затова пък сте раздразнителни. Преди секунди всичко е било прекрасно, но настроението ви рязко се е п...

Ще ви се наложи да преосмислите възможностите за кариерно развитие и промени в професионалния статус. Обсъдете намеренията и възможностите с партньора си, поискайте съвет и мнение от неговата гледна точка. 

Стрелец

С партньора ви ще ви се прииска да пътувате на място, което сте посещавали заедно и преди. Ако решите да се впуснете в това приключение ви очакват романтика и хубави моменти с много страст. 

Козирог

Вие и партньорът ви ще прекарате известно време в преоценяване на финансовите ви решения през тази седмица. Тези решения сте взели заедно в миналото, но са се оказали неефективни за вас. 

Астролозите предупреждават: Това са 5-те най-опасни дни през ОКТОМВРИ!

Октомври крие в себе си 5 критични дни и докато някои вече може да са минали, можете да си направите равносметка и да предвидите опасно...

Ето кои са НАЙ-МЪРЗЕЛИВИТЕ зодии

Водолей

През тези дни вие и половинката ви ще се чувствате така, сякаш комуникацията ви е станала объркваща, дори променлива. От друга страна, може да имате възможност да преразгледате споразуменията, които сте си дали в миналото, оставени с отворен край. 

Риби

Ако някой от вас смята, че е по-отговорен и поема по-голямата тежест в интимното ви партньорство, сега е моментът за разговори и промяна. Коригирайте гледните точки, ако някой от вас пречупва твърде много през собствения си мироглед.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 9 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 9 май /валутен калкулатор/

Три зловещи знака, че скоро ще ви сполетят неприятности: Ако ги забележите, пазете се

9 неща, които една богата жена никога не би носила

7 тайни за съблазняване на мъжете от най-известната куртизанка в историята

Защо проверяват японските ученички дали носят бельо?

Как да се отървете от миризмата на изгоряло у дома?

Защо носът и други части на тялото сърбят: възможни причини и народни предзнаменования

Ражда се нова ера! Ретрограден Плутон и преход на Плутон от Козирог към Водолей до 19 ноември

4 зодии, които ще намерят любовта през втората половина на 2024 г

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com