Дневен любовен хороскоп за днес, 28 ОКТОМВРИ

8326
Дневен любовен хороскоп за днес, 28 ОКТОМВРИ
Снимка: iStock

Овен

Обвързаните представители на зодията ще се „събудят“ днес. Скриването от вас самите на това, което вече не харесвате във връзката ви, ще приключи. Истината е, че твърде дълго време бяхте като в една илюзия. 

Телец

Някои от вас са имали големи надежди свързани с финансите и това, което може да направите с тях заедно с половинката. За съжаление днес ще трябва да погледнете реално на нещата. 

Кои са най-грижовните зодии?

Близнаци

Уважаеми Близнаци, предстои ви ден, в която в любовта ще настъпи повратна точка. Ако скоро сте започнали сексуална връзка, ще осъзнаете, че сте влюбени до уши. Следвайте сърцето си.

Рак

Ще почувствате дълбока духовна връзка с половинката ви в може би труден за вас момент. През последните дни връзката ви сякаш е претърпяла някаква метаморфоза. През каквото и да сте преминали, интуицията ви подсказва, че ще успеете да го преодолеете с помощта на любимия човек. 

Лъв

Ако сте обвързани, повече не можете да си позволите да таите в себе си неизречени думи. Мълчането ще ви причини повече болка. Сега е моментът да подобрите комуникацията.

Дева

Възможно е да възникне трудна ситуация за вас и половинката ви. Ще се почувствате така, сякаш се сблъсквате с голяма тежест, която не можете да преодолеете. 

Везни

Ще приключи един дълъг период за вас и половинката ви. Може би ще искате да поправите взаимоотношенията си или с партньора ви ще решите да поемете в различни посоки.

Скорпион

Време е да разкриете пред партньора ви това, което чувствате. Може би се чувствате така, сякаш той или тя не оценява това, което правите за него/нея. Дори и да не усещате любовта в този момент, вие ще се опитате да дадете на половинката си най-доброто. 

Стрелец

5-те зодии, които обичат да спорят и да се карат с другите

Има хора, които обожават да спорят, дори да знаят, че не са прави. Провокацията им е вродено чувство и те не могат да го пренебрегнат. ...

Ако скоро сте започнали нова връзка, то днес ще вземете окончателно решение за това дали да продължите да се движите напред заедно. Преминаването от неангажираща връзка в нещо по-сериозно не е лесно. 

Козирог

Някои от представителите на зодията в последните седмици са били привлечени от някой специален за тях човек. Възможно е да проведете разговор или да запазите чувствата си в тайна. Може би ви е страх да не бъдете отхвърлени или ще чуете нещо, което ще ви нарани.

Заслужавате да бъдете с човек, който ще ви оцени, не го забравяйте. Сложете край на тази мъчителна история.

Кои зодии мислят само за себе си?

3-те зодии, които могат да управляват света, стига да искат

Тези три зодии се отличават с упоритост, лидерски качества и целеустременост. Бихме заявили дори, че могат да променят света с изключит...

Водолей

Сякаш имате някакви съмнения, че сте достойни да получавате любов от половинката ви или от някой, който е привлякъл вниманието ви.

Култивирането на любовта към себе си е единственият начин да имате пълноценни взаимоотношения. За други представители на зодията, стара тръпка ще напомни за себе си по някакъв начин.

Риби

Ако се намирате в сериозна връзка, вие и вашата половинка ще трябва да се справите със сложни ситуации, свързани с финанси или с интимния ви живот. Обсъдете проблемите, но не забравяйте за равенството във взаимоотношенията ви. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какви обичаи се правят през всеки ден от Страстната седмица?

Какви груби грешки правим при печене на хляб в хлебопекарна?

В коя държава е остров Тортуга - известното пиратска бърлога в миналото

При отслабване: кои са най-грубите грешки, които правим?

В близост до България се намират Принцовите острови - ето къде

С този прост трик ще разберете дали яйцето е твърдо сварено

Защо седмицата след Цветница се нарича Страстна седмица

Пожелания за Цветница - кой има имен ден на 28 април 2024

Какво вещае появата на мравки у дома?

Защо НЕ трябва да перете на 40 градуса?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com