Дневен любовен хороскоп за днес, 29 ЯНУАРИ

6442
Дневен любовен хороскоп за днес, 29 ЯНУАРИ
Снимка: iStock

Овен

а някои представители на зодиака това може да означава, че ще имат неизяснени емоции и привързаност с определен човек. Колкото повече настоявате взаимоотношенията ви да станат по-сериозни.

Кои дни на 2022 г. ще са най-черните за всички зодии

Телец

Ако сте сложили розовите очила и всичко край вас е романтика, те ще ви напомнят, че избраникът ви може би не е толкова специален. Възможно е човекът с когото се срещате да не ви оценява.

Близнаци

Не само е хубаво да поставите началото на ново начинание, но е време и да преоткриете любовта. Няма да останете незабелязани от противоположния пол.

Рак

Имате най-добри намерения към партньора си, както и цели свързани с връзката ви. В същото време обаче разбирате, че любовта не е притежание. 

Лъв

Там където някога е имало проблеми, сега заедно с любимия човек, ще успеете да намерите решения. Това важи най-вече за парите и интимността.

Дева

Ако пред вас и любимия човек е имало някаква дилема, подкопаваща качеството на вашата връзка, то тази седмица ще ѝ сложите край. Ако отскоро се срещате с някого, това може да е деня, в който да задълбочите взаимоотношенията си. 

Везни

Самотните представители на зодията имат шанс да срещнат интересна личност, с която да почувстват взаимна химия още от първата среща. Везни, добре е да помислите за вашето физическо и емоционално здраве. 

Скорпион

Зодията, която е верен приятел и партньор в любовта

Всеки, който е бил измамен от любим човек, знае от първа ръка колко болезнено може да бъде предателството – последното нещо, коет...

Ако се чудите дали да дадете на бившата си половинка втори шанс, то днес ще получите яснота как да постъпите. За някои Скорпиони, които се намират в сериозна връзка, седмицата ще бъде специална.

Стрелец

Необвързаните Стрелци ще бъдат достатъчно мотивирани да намерят нова любов, ето защо те ще бъдат по-готови за нови познанства. Хубавото е, че вашето позитивно излъчване няма да остане незабелязано. 

Козирог

Ако в последните дни ви е било трудно да вземете дадено решение за любовта, то тази седмица определено ще ви бъде по-лесно. Ако сте необвързани, бъдете отворени към нови запознанства и срещи.

Какви са първите впечатления от различните зодии

С някои хора е лесно да се говори, докато с други е неприятно, дори да се приближите. Каква е причината за подобни противоречия, потърс...

Как да заинтригуваш тези ЗОДИИ

Водолей

Марс ще окаже силно влияние върху вашия сексуален живот. Ще имате повече възможности за флирт, а в спалнята ще преоткриете своята сексуалност. Ако се намирате в сериозна връзка, с любимия човек може да направите обща инвестиция в недвижим имот.

Риби

Облаците край вас ще започнат да се разсейват и вие ще излъчвате любов и магнетизъм. Ако търсите любов, това е седмица, в която можете да спрете да търсите, защото ще привлечете към себе си нов партньор.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com