Дневен любовен хороскоп за днес, 30 СЕПТЕМВРИ

9520
Дневен любовен хороскоп за днес, 30 СЕПТЕМВРИ
Снимка: iStock

Овен

Не мислете за бъдещето, а живейте „тук и сега“. И, като си знаете колко сте импулсивни, опитайте се да не провеждате разговори, целящи изясняване на отношенията или коментиране действията на любимия човек.

Телец

Обстановката ще е спокойна, часовете в компанията на приятел/ката ви – монотонни… изобщо, нищо запомнящо се, вълнуващо и романтично. Олимпийското ви търпение и умение да приемате фактите такива, каквито са, гарантират че връзката ви не е в кризисен период.

Зодиите, които винаги купуват скъпи коли

Близнаци

Покатерени на крилете на собствените си желания най-вероятно няма да забележите, че половинката ви се опитва да се справи с някакви затруднения. Излезте от скафандъра на егоизма и се осъзнайте своевременно, за да не полетите в „пропастта на отчуждението“, от която се излиза трудно.

Рак

Подобни „критични“ пристъпи ви обземат, когато сте в компанията на любимия човек прекалено дълго. Обхване ли ви желанието да му/й правите забележки, значи трябва да разредите срещите. Направете нещо самостоятелно. Организирайте си разходка с обичайните приятели.

Лъв

Започнете ли да скучаете, започвате да се оглеждате с ловна страст около себе си и да мислите, ако не за нова любовна връзка, то поне за мимолетен флирт. Защо не си позволите малко „котешка почивка“, гарнирана с комплиментите на обожателите ви?

Дева

Ще намерите сили да „затворите старата страница и да отворите нова“. Неочаквано дори за самите себе си, ще го направите без съжаление, без съмнение и без чувство за вина. Даже напротив!

Мъжките зодии, които ще ти разбият сърцето

Везни

Поведението на любимия човек на моменти може да е нееднозначно и объркващо, да ви вкарва в размисъл и да ви е трудно да прецените как да реагирате. Не се измъчвайте излишно.

Скорпион

Зодиите, на които им трябва малко, за да бъдат щастливи

Всеки иска да бъде щастлив но само представителите на тези зодии успяват да открият щастието в малките неща. Водолей Тези хора имат м...

Ще прозрете една невероятна и малко стресираща истина през тази седмица, а именно, че сексът не е определящ и не е най-съществен за една връзка. Ще ви накара да се замислите, да потърсите отговорите на поредица въпроси.

Стрелец

Ще попаднете на интригуваща личност, за кратко време ще се завъртите във вихъра на бурни емоции, при това без да изпитвате ни най-малко угризение на съвестта, че поддържате две връзки едновременно.

Козирог

Невинната закачка ще разнообрази ежедневието, а дали да задълбочите връзката или не, ще решите след време. На вас стабилност не ви липсва, ежедневието ви е достатъчно стабилно, но що се отнася до вълнуващите емоции, те наистина понякога са ви в дефицит.

Хороскоп на оплакванията: Какво вбесява различните зодии

Всеки от нас се ядосва за нещо, но ако погледнете тази тема в контекста на астрологията, можете да забележите някои тенденции. Овен О...

Кои зодии изобщо не пускат телевизора?

Водолей

Преди да кажете каквото и да било, помислете как самите вие бихте реагирали на подобно изказване. Ако сега избегнете конфликтите и не стигнете до раздяла, значи бъдещето на връзката ви на този етап не е застрашено от нищо.

Риби

Не си внушавайте несъществуващи грехове. Може би приятел/ката ви е зает/а с нещо по-важно от това да доказва непрекъснато чувствата си и да потвърждава уникалността ви. Опитайте се да разберете с какво е ангажирано вниманието му/й.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Чай каркаде - топъл или студен се пие

Параноици: Зодиите, които винаги мислят, че партньорът им изневерява

Мразят самотата: Тези зодии винаги са във връзка

5 безполезни продукта, за които редовно харчим много пари

7 съвета за избор на цветове за стените вкъщи

Невероятни: Това е жената с най-красивите очи в света (СНИМКИ)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com