Дръжте злото далеч от дома: 12 основни правила за щастлив брак

5394
Дръжте злото далеч от дома: 12 основни правила за щастлив брак
Снимка: iStock/Guliver

Семейството е свещен кръг, вашата крепост, която трябва да бъде защитена от външни вмешателства. Чистотата или порокът се внасят от съпруг или съпруга, другите оскверняват съюза само с тяхното съгласие.

Щастието обича тишината. По-добре мълчете и слушайте другия. Защитете връзката си от любопитни очи и мисли ...

1. Съпругът и съпругата трябва да бъдат всичко един за друг. Когато избирате спътник за себе си, помислете какво търсите в мъжа.

2. Съпругата не трябва да пази тайни от съпруга си, които споделя с другите, както съпругът не трябва да има тайни от жена си, които той казва на непознати. Тайните с майка ти разрушават връзката ви със съпруга ви.

Как мъжете избират подходящата жена за брак?

Дори и да сте най-красивата жена за него, това не е достатъчно той да ви предложи брак. Ето как мъжете избират партньорката си в живота...

3. В сърцето на съпругата трябва да бъдат погребани грешките на съпруга, а в сърцето на съпруга - грешките на съпругата. Не бързайте да се иронизирате и се опитвайте да се оправдавате, ако винаги се сещате за всички недостатъци на съпруга си в кавга.

4. Съпрузите никога не трябва да си позволяват шеги, които могат да навредят на чувствата на другия. Съпрузите никога не бива дори на шега да се оплакват на някой от своите познати един от друг.

5. Семейството е свещено място, символ на небето, огледало, в което виждаме нашето отражение. Не позволявайте на никого да говори лошо за съпруга ви и никога не го унижавайте. Не забравяйте, че щом отворите уста, за да се оплачете на мъжа си на някого, отваряте портата, през която злото влезе в семейството ви.

6. Не се хвали с щастието си пред другите. По-добре мълчи и слушай другите. Защитете връзката си от любопитни очи и мисли, от това, което не можете да контролирате - обсъждайки ви със съпруга си във ваше отсъствие, клюки, завист.

7. Приятели и познати не трябва да пречат на семейния ви живот. След като са посъветвали нещо, те ще си тръгнат, за да се занимават с бизнеса си, а вие ще експериментирате, следвайки съветите им. Това, което е добро за другите, може да бъде лошо за вашето семейство.

Как да предпазим брака си от развод?

Живеем във времена, в които браковете са изключително нестабилни и приключват все по-бързо. Хората действат импулсивно, правят се все п...

8. Съпрузите трябва да са твърдо убедени, че са изцяло собственост един на друг, което им дава усещане за свобода, мир и доверие. Заедно трябва да ви е по-лесно да се справите с трудностите в живота, отколкото сами.

9. Погрижете се духът на раздора да не навлезе в семейството. Когато започнете да се карате, помнете какво искате повече - да бъдете щастливи или да сте прави.  

10. Когато се стремите към единство, разногласията ще бъдат премахнати и любовта ще царува в семейството. Създаването на единство е трудна работа, единството няма да се появи само по себе си.

11. Съпругът и съпругата трябва да помнят, че могат да продължат напред, без да се осъждат на мизерен живот поради възникналите противоречия. Тези, които допускат дори незначителни несъответствия, пускат силите на злото в дома си.

12. Защитете дома и отношенията си от силите на злото. Силите на злото влизат в живота ни само чрез хората, ние го пускаме в себе си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Знаете ли как се размножават охлювите?

Тези 5 зодии са най-добрите градинари

Тези 5 зодии са най-добрите градинари

Стихотоврение за 18 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 18 април 2024

Всичко, което трябва да знаете за православната молитва

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 18 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 18 април /валутен калкулатор/

Шест неща, които ще ви помогнат да обновите интериора си за един ден

Защо всъщност котките се страхуват от краставици?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Знаете ли как се размножават охлювите?
Знаете ли как се размножават охлювите?

Повечето сухоземни охлюви са хермафродити. След ухажване в началото на лятото чифт охлюви се оплождат взаимно през репродуктивен отвор, разположен...