Двойките ЗОДИИ, които НЕ трябва да се доближават

76459
Двойките ЗОДИИ, които НЕ трябва да се доближават
Снимка: iStock/Guliver

В хороскопа съществуват няколко зодиакални съюза, които са невъзможни. За да бъдете щастливи и удовлетворени в любовта задължително трябва да избягвате зодиите, с които не си отивате.

Овен – не си отива с Близнаци, Дева и Риби

2-те ЗОДИИ, които НЕ могат без СЕКС

Да навлезем в най-интимната характеристика на зодиакалните знаци! В чие подсъзнание бушуват силни страсти, мръснишки фантазии и стреме...

Опитите на Девата да промени Овена няма да се приемат никак добре от огнения и буен знак. Връзка между Овен и Близнаци също е белязана от доста кавги. Прекалената сантименталност и обидчивост на Рибите дразни Овните, които често говорят преди да мислят.

Телец – не си отива с Овен, Близнаци и Стрелец

Зодия Телец трябва да стои далеч от Овен, защото скандалите при тях ще са ежедневие, а инатът и на двете зодии ще им пречи да се помирят. Телец и Близнаци не си отиват в любовта, защото Близнаците са доста непостоянни, докато Телецът търси сигурност. Стрелците пък са прекалено свободолюбиви за обсебващите Телци.

Близнаци – не си отива с Телец, Риби и Рак

Телците никога няма да свикнат с авантюристичния начин на живот на Близнаците. С Раците също няма да си паснат, защото те са прекалено еднообразни. Силната чувствителност на Рибите няма да се хареса на Близнаците.

Тибетски хороскоп за всяка ЗОДИЯ

Един от смятаните за най-точни хороскопи – тибетският, може да разкодира характера ви, да ви покаже миналия живот и идеалната за ...

Рак – не си отива с Овен, Близнаци и Стрелец

Ревността и буйните скандали, на които Овните са способни, няма да се харесат от Раците. Променливостта на Близнаците също не се вписва в техните представи за връзка. Раците трябва да избягват и Стрелците, защото от тях няма да получат търсената сигурност.

Лъв – не си отива с Близнаци, Козирог и Риби

Лъвовете имат навика неволно да обиждат другите, заради което Рибите не са подходящата половинка за тях. Лъв и Козирог също не си подхождат, защото и двата знака са много властни и обичат да доминират над половинката. Лъвовете трябва да избягват и Близнаците, защото те трудно биха им се подчинили.

Дева – не си отива с Овен, Везни и Водолей

Зодията, в която всеки е ВЛЮБЕН

Всеки копнее да намери човек, с когото да може да сподели страховете и тайните си или как е минал денят му. Познавате ли хора, които ви...

Девите няма да харесат егоизма на Овена и склонността му да се държи като началник в една връзка. Везните са настроени на прекалено романтична вълна за прагматичните Деви, а с Водолеите ги очакват много скандали, тъй като те няма да позволят на някого да ги обсеби.

Везни – не си отива Рак, Дева и Скорпион

Везните нямат бъдеще с Девите, защото с тях няма да постигнат хармоничните отношения, за които мечтаят. Със Скорпионите също не ги очаква споделени емоции, защото Скорпионът е прекалено мрачен за ведрите Везни. Връзка с Рак също няма да сполучи, защото Раците търсят традиционното, а Везните обичат да експериментират.

Скорпион – не си отива с Овен, Близнаци и Стрелец

Скорпионите и Овните са с доста сходен темперамент, но непрекъснатите скандали и голямата ревност между тях ще провалят връзката им. С Близнаците също не си подхождат, защото те непрекъснато ще насърчават мнителността на Скорпиона. Връзка между Скорпион и Стрелец също е обречена на провал, защото със Стрелеца Скорпионът няма да получи търсената сигурност.

2-те зодии с нова връзка през месец май

Май е месец, който ще ви донесе много романтични емоции и страсти, които ще ви направят истински щастливи. Ето кои са 2-те зодии, коит...

Стрелец – не си отива с Телец, Рак и Дева

Склонността на Телеца да притежава половинката си няма да се хареса на свободолюбивия Стрелец. Ракът пък е лишен от импулсивността, която огнените зодии обожават. Стрелец и Дева също няма да намерят общ език заради склонността на Девите да критикуват партньора за всичко.

Козирог – не си отива с Овен, Близнаци и Стрелец

Овенът е прекалено нетърпелив и нервен за спокойния Козирог. Близнаците и Козирозите също нямат бъдеще, заради нуждата от постоянна промяна на Близнаците. Козирог и Стрелец трябва да стоят далеч един от друг, защото са пълни противоположност във всеки един аспект.

Водолей – не си отива с Телец, Рак и Дева

2-те зодии, които са ВЕРНИ до гроб

Никога не знаеш какво ще ти донесе любовта - разочарование или безгранично щастие. Има хора за чиято смелост да рискуват, се отплаща ще...

Водолеят няма да хареса Телеца, защото не му дава нужната свобода. С Ракът също няма да си паснат, тъй като те ще изглеждат доста скучни на Водолеите. Девите ще ги отблъснат със склонността си да критикуват всяко тяхно действие.

Риби – не си отиват с Овен, Близнаци и Лъв

Агресивното поведение и нетактичността на Овните ще изплаши Рибите. Рибите трябва да избягват връзки и с Близнаци, защото те са прекалено невъздържани и неразумни за тях. Риби и Лъв също не си подхождат, защото Лъвовете са много груби.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com