Двойките ЗОДИИ, които НИКОГА няма да бъдат ЗАЕДНО

19422
Двойките ЗОДИИ, които НИКОГА няма да бъдат ЗАЕДНО
Снимка: Istock/Guliver

Случвало ли ви се е да изпитвате много силно влечение към някого, нещо като първично животинско желание, да имате този човек? Когато опитате да задълбочите отношенията си, обаче, нещо сякаш изведнъж се обърква и всичко приключва, без да има конкретна причина. Всичко това до голяма степен зависи от зодиакалните ви знаци.

Според астролози, има зодии, които се привличат изключително много, дори фатално, но не могат да бъдат заедно. Отношенията им приключват, още преди да са станали сериозни, защото просто са несъвместими. Двойките зодии, които сме изброили по - долу, ние определяме като перфектните любовници.

Вижте кои са тези зодии:

1. Везни и Лъв - Отношенията им са изключително интересни и вълнуващи и за двамата, но не могат да бъдат заедно за дълъг период от време. Везните искат да се чувстват обичани, а Лъвът сякаш иска само да получава любов, без да дава нищо в замяна. Тези два зодикални знака обожават да експериментират, а това прави отношенията им още по - интересни и забавни. Знаят как да накарат другия да се чувства оценен и специален. Смеем да твърдим, че тази двойка зодии са перфектните любовници, но нищо повече. Силните емоции, които изпитват един към друг ги привличат, но това не е достатъчно за една връзка. Лъвът изисква прекалено много внимание и компромиси, но той всъщност не е способен да даде толкова много от себе си.

2. Близнаци и Овен - Представители на зодиака, които имат наистина много общо. Те обичат да бъдат център на вниманието и са уверени и сигурни в себе си. Отношенията им се превръщат в истински пожар и никой не остава равнодушен. И Близнаците, и Овена са хора, които са свикнали да командват и доминират над половинките си. Нито един от двамата не е способен да се подчини на другия. Отношенията им обикновено приключват доста бързо, защото тази постоянна надпревара започва да омръзва и дори да уморява един от двамата.

3. Водолей и Стрелец - Между тези два зодиакални знака също има нещо общо, те са свободолюбиви. За съжаление и при Водолея, и при Стрелеца, тази дума има различно значение. Стрелеца е определян като свободолюбив, защото ненавижда ограниченията и забраните. Той не позволява на никого да контролира действията му, включително на половинката си. Водолеят пък, защото постоянно лети в облаците и търси нещо ново и различно. Отношенията им са вълнуващи и определено имат приключенски характер. За съжаление, всичко много бързо приключва. Ако някой от двамата прецени, че е време отношенията им да станат по - задълбочени, всичко изведнъж се разпада.

4. Скорпион и Козирог – тези два зодиакални знака могат да бъдат много привлечени един от друг, но те просто няма как да създадат сериозни отношения. Причината за това, че сериозният Козирог не може да понесе драматичния Скорпион. Скорпионът от своя страна иска да има повече контрол в отношенията, а Козирогът никога не би позволил това. Ето защо, между тях може да им повърхностно увлечение, но в моментът, в който двамата се опитат да създадат сериозна връзка, ще ударят на камък.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Домашни кюфтета - бухнали отвътре, със златна коричка отвън: Как да си ги сготвим

Молитва преди изповед

Стихотворение за 27 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 27 април 2024

Таро хороскоп за 27 април 2024

Златните 8: Тези качества правят жената магнит за мъжете

Пукането на пръстите на ръцете е признак на нещо тревожно: Ето какво разкриват експертите

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Домашни кюфтета - бухнали отвътре, със златна коричка отвън: Как да си ги сготвим
Домашни кюфтета - бухнали отвътре, със златна коричка отвън: Как да си ги сготвим

Пържените кюфтета са едно от най-хубавите угощения в кухнята. И тук сме ви подготвили феноменална рецепта, за да станат сочни и да се топят в устата,...