Ето как да имате щастлива връзка

3155
Ето как да имате щастлива връзка
Снимка: iStock/Guliver

Самотни сте? Трудно ви е да откриете правилния човек? Когато имате проблеми със започването на любовна връзка, е твърде лесно да се обезсърчите или да попаднете в разрушителните митове за запознанства и връзки.

Какъвто и да е случаят, можете да преодолеете своите препятствия. Дори и многократно да сте били наранявани или да имате лошо представяне, когато става въпрос за запознанства, първо трябва да сте сигурни, че имате едно ключово нещо. И то е..

Зодиите, които ще са във вихъра на любовта през МАРТ

Любовна приказка се задава за няколко зодии през март. С отминаването на ретроградния Меркурий разположението на планетите ще донесе ис...

Определете това, което е важно за вас. Разграничавайте това, което искате, и това, от което се нуждаете в партньор. Искането може да се договаря, нуждите - не.

Искането включва неща като професия, интелект и физически качества като височина, тегло и цвят на косата. Дори ако в началото определени черти изглеждат изключително важни, с течение на времето често ще откриете, че не е необходимо да ограничавате избора си. Исканията често са и неща, които могат да бъдат променени. Например, ако искате партньорът ви да бъде адвокат и намерите такъв, ще бъдете доволни. Но какво ще се случи, ако той реши да смени професията си? Ще се разделите ли с него?

Нуждите са по-различни от желанията, тъй като потребностите са тези качества, които са най-важни за вас - ценности, амбиции или цели в живота. Вероятно това не са нещата, които можете да разберете за човек, като го погледнете на улицата, прочетете профила му в сайт за запознанства или споделяте бърз коктейл в бар, но са много по-важни, ако искате да имате щастлива връзка. Тези неща трудно могат да бъдат променени. Те се отнасят до това как един човек си представя живота си, какъв живот иска да има и с кого да го изживее.

Преди да започнете да търсите своя партньор, с когото да създадете дълготрайна връзка, убедете се, че сте наясно с това какво искате и от какво имате нужда. От това до голяма степен зависи как ще се развие връзката ви.

50 мъдри мисли за любовта

За любовта е изписано много. Ето защо днес събрахме 50 мъдри мисли за любовта, влюбването и обичането, които да ви помогнат да разберет...

 

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тайната на дълголетието на най-възрастната жена на планетата

Топ 5 оригинални идеи за оформяне на козунаци

Защо Гергьовден е "Ден на храбростта и Българската армия"?

Как правилно се пържат бланширани картофи, така че да са много хрупкави?

Какво може да се използва вместо фолио: 5 варианта за перфектни ястия

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Златни правила: как да изберем добро вино в магазин?

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com