Финансов хороскоп за всяка зодия за 2021

30787
Финансов хороскоп за всяка зодия за 2021
Снимка: iStock/Guliver

ОВЕН

Финансовите ви резултати за 2021 ще бъдат под средните. Неблагоприятното разположение на планетите ще донесе доста предизвикателства за вас. В началото на годината ще имате доста финансови затруднения. От април до септември Юпитер ще ви донесе благоприятни възможности във финансово отношение. Това ще помогне малко на финансовите ви неволи да приключат. Чак през ноември и декември ще се радвате на финансово спокойствие.

ТЕЛЕЦ

Червената планета Марс ще ви донесе рязко увеличение на разходите. Колеги или познати ще ви поискат голям заем. Преди да се съгласите, консултирайте се със семейството. По-добре отказвайте всякакви заеми на близки, защото ще имате спорове и проблеми после с тях. Между април и септември ще получите източници на нови доходи, ще придобиете наследство или право на ползване на недвижимо имущество. Работещите в държавния сектор през средата на август и септември ще получат премии.

БЛИЗНАЦИ

Като цяло 2021 няма да е особено финансово благоприятна за вас. Внимавайте, очакват ви финансови загуби. Опитвайте се да харчите разумно и ще се справите с тях. Около рождения ви ден ще имате шансове да се стабилизирате, не ги пропускайте. Другите финансово обещаващи месеци за май и септември. През останалото време, планирайте си стратегия как да спестявате и правете всичко възможно да се въздържате от излишни покупки.

РАК

Умерено добри резултати във финансовия живот ви очакват тази година. В началото на годината ще се впуснете в сериозни разходи. През март до май ще получите приходи, които не очаквате. Особено щастлив ще е месец май, когато ще увеличите приходите си. До август ще се радвате на финансова стабилност. През този период ще се въздържате от излишно харчене на средства, което допълнително ще ви стабилизира. Поради големия стрес на работата, ще се чувствате психически изтощени и в края на годината ще харчите доста пари за душевното си здраве.

ЛЪВ

Като цяло годината е финансово успешна за Лъва. Ще имате периоди със сериозни разходи, които ще разклатят банковата ви стабилност. Но ще успеете да се фокусирате върху паричния поток и да увеличите приходите си. Най-благодатният месец е април, ще имате възможност за рязко увеличение на доходите си. От април и септември се препоръчва на бизнесмените и търговците да не правят големи инвестиции. По-скоро мислете за стартиране на нов бизнес. Благоприятна година за нов бизнес с малки инвестиции.

ДЕВА

Променливи резултати ви очакват във финансовия живот. Слаба година в началото, стартира с рязко увеличение на разходите ви. От април до септември положението дори ще ви се струва неконтролеруемо. След септември ви очаква финансова стабилност. Най-благоприятен ще е месец декември, когато ще получите сериозни парични постъпления. През май също ще имате финансова глътка въздух.

ВЕЗНИ

Февруари и март са изключително благоприятни за вас. През юли и август ще получите сериозни финансови постъпления. Късметът ще ви съпътства във всички ваши начинания. Ще се избавите от финансовата криза от миналата година. През септември ще се втурнете в излишни разходи и изкушения. Опитайте се да се въздържате и контролирате повече. Планетите вещаят да се обърнете повече към себе си, което ще доведе до харчене на средства за благотворителност, но това няма да ви срути финансово.

Каква ще бъде 2021 според славянския хороскоп

Според славянския календар през 2021 година идва нов покровител, чието управление ще бъде различно. Славянската астрология се различав...

СКОРПИОН

Финансово нормална година, без изключителни нови постъпления или загуби. От април до септември ще имате доста разходи по домакинството, което накрая ще доведе до душевен стрес и безпокойство. Ще имате разходи и по семейни събирания. Ще ви се наложи да кандидатствате за кредит във връзка с фамилните мероприятия. Особено благоприятни финансово ще бъдат юли, август и октомври.

СТРЕЛЕЦ

Изключително успешна финансова година очаква Стрелеца. Ще се радвате на финансови постъпления през юли, септември и октомври при това от различни източници. Ако близки ви дължат пари, точно сега ще ви се изплатят. Ще инвестирате доста пари в бизнес или ваши лични начинания. Бъдете внимателни, премисляйте от всички страни, за да сте сигурни, че ще ви се възвърнат.

КОЗИРОГ

Тези 4 зодии смело побеждават страховете си

Страхът е нещо, което всички често изпитваме. От страх от шефа ни, докато искаме да ни пусне в отпуск, до страх от по-добрата ни полови...

Годината ви започва с много разходи и леко излизане от пътя. През април нещата си идват на мястото, ще имате възможност за финансови постъпления, които ще продължат до началото на септември. През ноември ще се радвате на успехи, за които доста сте се потрудили.

ВОДОЛЕЙ

Годината ви започва с различни икономически проблеми и препятствия. Като цяло ще имате сериозни разходи през годината, затова бъдете внимателни и не изпускайте възможностите, които ви се изпречат на пътя. Април, септември и декември ще бъдат финансово благоприятни за вас, когато ще имате нови източници на постъпления.

РИБИ

Започвате финансово стабилно годината. Но през април ще трябва да прескочите няколко препятствия, свързани с финансови проблеми. Бъдете внимателни, не харчете излишно. В края на годината ще водите спорове, а може би дори съдебни дела, в резултат на което ще се радвате на неочаквани приходи от семейни/наследствени имоти.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com