Fuckup Nights Sofia vol.29 на 12 октомври в Stroeja

15565
Fuckup Nights Sofia vol.29 на 12 октомври в Stroeja
Снимка: FuckUp Nights

Fuckup Nights е глобално движение, което се провежда всеки месец в над 300 града по света. Fuckup Nights Sofia - събитието, на което открито говорим за грешките, провалите си и уроците, научени от тях.

На нашата сцена се изправят хора от различни професионални сфери. Осъзнали, че това да допуснеш грешка и да се провалиш е човешко, и е част от пътя към израстването и успеха.

Хора, достатъчно уверени в себе си, готови да споделят своята история и опита.

Истории, които ни разсмиват. Истории, които ни просълзяват. Истории, които ни докосват и ни карат да се замисим. Автентични и истински!

Светла Лесова e предприемач-ентусиаст, бивш корпоративен играч, майка на 3 деца и собственик на честните натурални напитки VIDAS. Преди да създаде VIDAS, близо 5 години Светла управлява българското дружество на световния лидер в производството на шоколад и бисквити Mondelez International. В същата компания е била директор "Продажби и Стратегии" за Източна Европа, Близкия Изток и Африка с отговорности в 90 държави. В продължение на близо десет години тя работи в друг мултинационален производител на потребителски стоки – Procter&Gamble, където първоначално отговаря за марки като Gillette и Braun, а през 2010 г. става и управител на "Проктър и Гембъл България”.

Целият този опит в корпоративния свят Светла решава да приложи, за да създаде собствен продукт, в който влага цялото си сърце и душа, и… всичките семейни спестявания. Стартът на предприемачеството изглежда обещаващ до март 2020 г. когато всичко се обърква. И точно когато си мисли, че е изпитала всички възможни трудности по създаването на новия продукт и няма какво повече да се прецака, идва грандиозния Fuck Up.

Борис Христов е основателят на бутикова презентационна агенция 356labs и най – голямата конференция в света на презентационните умения – Present to Succeed. Изнасял е лекции в над 30 държави по света на теми свързани със сторителинг, слайд дизайн и много други. Той и екипът му работят за много от големите световни брандове като Uber, Mastercard, Pernod Ricard като им помагат с цялостното изграждане и изнасяне на важните за тях презентации, а отскоро, след международния успех на тяхната конференция, са доверен партньор и за създаването на виртуални и хибридни събития и конференции.

"Създаването на най – голямата конференция за една индустрия няма как да бъде лесна задача. Като такава, тя идва и с доста грешки, които аз и екипът ни допусна. Кои са някой от тях и уъроците, които научихме ще споделя с вас oт сцената на FuckupNights Sofia."

Георги Къдрев - управител на Imagga Technologies и изпълнителен директор на Kelvin Health. Още от дете се увлича по програмирането, анализ на обработка на изображения и вече над дванадесет години се занимава с технологично предприемачество. Самият Георги е отличен и като един от "30 под 30" от Forbes България за 2013 г.

През 2008 г., буквално от дивана вкъщи, Георги започва проекта Imagga, който в последствие израства до компания технологичен лидер в областта на разпознаване на изображения на база изкуствен интелект в световен мащаб. Призната е за "Глобален иноватор в обаластта анализ на изображнеия" за 2016 г. и от IDC.

Да започнеш с ентусиазъм е едно, но да успееш да реализираш стартиращия си проект е съвсем друго. Какви са били предизвикатлствата пред една стартираща компания, та макар и със супер добър продукт ще разберем от Георги Къдрев на 12.10 от сцената на Fuckup Nights Sofia.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 7 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 7 май /валутен калкулатор/

Кога е най-добре да се пие черен чай

Кога е най-доброто време за пиене на зелен чай

Кои чайове помагат за успокояване на нервен стомах

Кои чайове се препоръчват за добър сън

Каква опасност ни носи преяждането с яйца

Какво първо да направим при преяждане

Защо китайците се страхуват от слънцето и никога не се пекат?

Гергьовден 2024 – всичко за празника на едно място

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com