Големите късметлии на ЗОДИАКА през март

44682
Големите късметлии на ЗОДИАКА през март
Снимка: iStock/Guliver

В определени моменти звездите се подреждат по начин, който ни носи щастие, енергия и късмет. В тези дни всичко, с което се захванем, върви с лекота, а самочувствието ни е завидно. Такива мигове не са случайни – просто планетите имат планове за нас и ни предоставят чудесна възможност да реализираме мечтите си. С тяхна помощ ви предлагаме да проверите дали сте големите късметлии на зодиака през третия месец на годината.

Телец

Нова работа за тези три зодии през март

Всеки един от нас е усещал желание да смени работата си или дори професията. Понякога подобни емоции са спонтанни, траят кратко и често...

Телци, усмихнете се широко, защото март е вашият месец тази година. Силният акцент върху земните планети през март ще направи света щастливо място за вас. Венера ще се движи през земния знак Телец от 4 март до 3 април и със сигурност ще ви направи по-привлекателни от всякога. Тези дни повечето от планетите са съсредоточени в Козирог, запълвайки деветия ви дом, свързани с пътуванията, международните отношения, изявите, свързани с писане или презентации, както и правните и академични въпроси, така че ако работите в някоя от тези сфери, ще имате блестящи успехи.

На всичкото отгоре, Слънцето и Нептун навлизат в единадесетия ви дом на надеждите, желанията, както и на приятелствата и забавленията – това означава, че ще може да се насладите на изключително хубави емоции с близките си, както и да реализирате мечти, за които отдавна копнеете. Планетите са ви подготвили и спиращи дъха моменти на любовния фронт. Ще срещнете някой, който буквално ще ви накара да летите от щастие.

Дева

Уважаеми Деви, щастието ще е ваш верен приятел през този месец. Хороскопът ви показва, че имате девет от десет планети, които подкрепят всеки ваш ход през март, особено през първата му половина. Пълнолунието на 9 март в Дева на 20 градуса ще озари първия ви дом, свързан с личността – нещо от огромно лично значение за вас ще се сбъдне, и ще ви развълнува дълбоко. Ще се чувствате заредени с енергия и развълнувани от всичко, което ще се случва в този момент.

Как ревнуват различните зодии

Ревността е проста и е присъща на „всеки“ по един или друг начин. Някой смятат, че ревността е „кредит на доверие&ldq...

Юпитер, който дарява подаръци, вероятно също ще ви поднесе приятни изненади. Ако все още сте необвързани, около 20 март имате огромни шансове да срещнете човек, който ще завладее ума и сърцето ви. В тези дни не отказвайте покана за срещи с приятели и събития от различно естество, защото именно там може да откриете голяма си любов. Ако вече сте обвързани, подгответе специална вечер с половинката. Очакват ви много приятни моменти заедно.

Козирог

Козирози, определено ще запомните с положителни емоции и усмивка този март. В момента имате четири планети в Козирог, които ще подкрепят всяко ваше действие и любимите ви желания. Под влияние на Плутон, Сатурн, Юпитер и Марс, всички в знака Козирог, ще почувствате истински прилив на енергия, а късметът ще дойде от само себе си.

Ако сте поели по грешен път в професионално отношение, то сега имате всички шансове да откриете своето истинско амплоа, което ще ви накара се чувствате удовлетворени и пълноценни. Звездите няма да забравят и сърцето ви - един от най-добрите подаръци, които може да даде Юпитер, е да ви изпрати истинската любов и това може да се случи именно през този март. Нещо повече, връзките, които ще създадете сега, ще бъдат стабилни и дълготрайни. Особен късмет ви очаква на 20 март – астролозите съветват на този ден да отправите своите най-съкровени желания към звездите, Козирози, защото имате голям шанс те да се реализират.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как правилно се пържат бланширани картофи, така че да са много хрупкави?

Какво може да се използва вместо фолио: 5 варианта за перфектни ястия

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Златни правила: как да изберем добро вино в магазин?

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com