Горчив или млечен: какъв шоколад си според зодията си?

3837
Горчив или млечен: какъв шоколад си според зодията си?
Снимка: Pexels

Няма еднакви хора, както няма подобни шоколадови блокчета. Едното е горчиво, другото е пиперливо.

Всеки човек има свой характер и уникални характеристики. Това е бонбон в многослойна обвивка: какво е вътре е трудно да се отгатне, но е възможно. За да декласифицира  ново запознанство възможно най-скоро, астролозите съветват незабавно да научите датата на неговото раждане. Чрез изчисляване на зодиакалния знак и извършване на аналогия с различни видове шоколад, можете да разкриете скритите нужди на партньора.

Късметче според ЗОДИЯТА за месец ЮЛИ

Време е да посрещнем новия месец и всички онези положителни емоции, които ни очакват. Всяка зодия получава по едно специално късметче. ...

Овенът  е страстен човек. Животът с него е изключително труден, но в същото време е невъзможен без него. Ако говорим за асоциации с шоколада, това е по-скоро неочакван деликатес. Например тъмен шоколад с люти чушки. Определено няма да пиете чай с такава плочка всеки ден, но

Телецът  е добродушен и нежен човек. Очакването на някакъв номер от него определено не си заслужава. Основният му принцип е да бъде себе си и да живее според съвестта си. Телецът е като млечен шоколад, сладък, но не захарен, добър по всяко време и навсякъде.

Близнаците са смели хора с особен магнетизъм. Техните речи и действия понякога са толкова опияняващи, че хората не разбират напълно с кого имат работа. Общуването с тях има ефекта на шоколад с коняк.

Ракът  е невинен, лек и трогателен човек. Това е газиран шоколад, който може да даде добро настроение дори на разочарованите от живота.

Лъвът е напълно двусмислен човек. Този човек е свикнал да „работи за обществеността“, но в същото време внимателно крие личния си живот. Представителят на този знак е необичаен шоколад. По-скоро е бонбон с карамелен пълнеж.

Трите зодии, които са създадени за майки

Има три зодиакални знака, които просто са създадени да бъдат майки. Вижте кои са те:  1. Риби (19 февруари - 20 март) Рибите са ...

Девата  е човек, за когото репутацията и жизнения стандарт са от голямо значение. Става дума за желанието да бъде изискан, елегантен и да предизвиква само положителни асоциации. Прилича на ръчно изработен шоколад в уникална обвивка и със сладък плодов пълнеж.

Везните  са надежден и несъмнено интересен човек. Да, понякога той се двоуми с избора, точно като послевкуса на шоколада с хрупкава коричка с шам-фъстъци.

Скорпионът  е консервативен човек. Той знае точно какво прави, винаги е предсказуем и надежден. Това е млечен шоколад с лешници, който определено ще зарадва всеки.

Стрелецът  е човек с необичайни вкусове и непредсказуема личност. Прилича на чужд шоколад с екзотичен пълнеж. Вкусно или не - няма да разберете, докато не опитате.

Козирогът  е земен и с консервативен характер. С него е лесно, но понякога е скучно. Това е тъмен шоколад. Той доставя удоволствие само на истинските ценители.

Дневен любовен хороскоп за 22 ЮНИ

Овен Овни, не се надявайте на кой знае какво от половинките си. Ако искате да постигнете нещо в този живот, разчитайте основно на себе...

Водолеят  е необикновена личност. Той не мисли като всички останали и никога не се стреми да се слее с тълпата. Може да се сравни, например, с осолен шоколад.

Рибите са честни, отворени личности. Това е бял шоколад без недостатъци. Представителите на този знак се опитват да живеят според съвестта си и затова рядко се сблъскват с големи проблеми.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Пътешествие за вкуса: 5 интернационални ресторанта в София

Как се казва столицата на Шри Ланка

Как се казва столицата на Пакистан

Как да избегнете сълзите, когато режете лук: 8 начина, които трябва да опитате

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Можете ли да отслабнете по-бързо, като тренирате на празен стомах?

Как се пише: осигуровки, осигоровки, усигуровки или усигоровки?

Какъв пост се спазва през Страстната седмица?

Защо да горите дафинови листа или да миете пода със сол: лайфхакове за добър микроклимат

Странно защо някои хора не ядат пънчетата на гъбите

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com