Грозната причина за изневярата на всяка зодия

8823
Грозната причина за изневярата на всяка зодия

Ясно е как се чувства човек след изневяра, все е неприятно, независимо дали е от страна на инициатора или предадения. Но какво всъщност води хората до тази стъпка?

Скорпионът е склонен на изневяра, когато връзката го кара да се чувства като в капан. Открива нещо ново, което го изкушава и не може да му устои.

8 причини да остане при жена си, след като е изневерил

Може ли причината за изневярата на мъжа да е в неговата съпруга? Как е възможно да остане при нея след такова голямо предателство? Отго...

Водолеят започва паралелна връзка, когато започне да смята, че не го цениш достатъчно. Търси човек, който да го обсипе с внимание. Винаги обвинява партньора за случилото се.

Везните изневеряват, ако се чувстват несигурни. Друг човек ги е накарал да изпитат увереност в себе си и веднага се хващат за това чувство като удавник за сламка. След това обаче се чувстват още по-зле.

При Девите всичко започва като безобиден флирт с човек от противоположния пол. Понякога обаче чувствата ескалират. Тогава вече може да излезе извън контрол, въпреки че първоначалните намерения далеч не са били такива.

Нагонът при Стрелците е особено силен. При тях изневярата е чисто физическа. Желанието за секс може да ги доведе до изневяра, без да е необходимо за това да е разстроена връзката или да са лудо влюбени.

Рибите могат да изневерят от чисто любопитство. Ако разбере, че някой от срещуположния пол има чувства към него, първоначално си фантазира какво биха правили заедно, но при възможност тези фантазии може да се превърнат в реалност.

Как да си върнеш доверието след изневяра

В подобна ситуация е по-добре да се изправите лице в лице със своя партньор. Неминуемо, след предателство в една връзка и по-конкретно...

Козирог е в състояние да изневери, само ако не е обичал истински. Ако любовта му е реална и силна, нищо няма да бъде в състояние да го накара да кривне от правия път.

Изневярата на Лъва се случва бавно и неусетно. Допуска неволно сближаване, постепенно се преминават едни граници и накрая изневярата се превръща във факт.

Ракът ще изневери, единствено ако се влюби до полуда. Във всички останали случаи моралът ще надделее над емоцията и нагонът. Но появят ли се истински чувства, при всички случаи ще избере щастието пред това да се придържа към нормите.

Телецът е склонен да скача от връзка във връзка, без да си даде достатъчно време да излекува чувствата и да намести мислите си. Така че ако изневери – това не е много изненадващо.

За Близнаците е особено трудно да взимат крайни решения, затова за тях може да е особено трудно да поставят край на някоя връзка, дори и да са открили нов човек.

Най-големите лъжи, с които мъжете прикриват изневярата си

Признаците, които издават изневярата на мъжа, са наистина много. Разбира се, ако споделите съмненията си с него, не очаквайте нищо друг...

Овенът изневерява, за да си го върне за нещо. Бил е ядосан от поглед, флирт, изневяра... Смята, че изневярата е начин да накаже партньора си.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com