Хороскоп за февруари 2022 г.: Какво очаква огнените знаци на зодиака?

21216
Хороскоп за февруари 2022 г.: Какво очаква огнените знаци на зодиака?
Снимка: Mikhail Nilov / Pexels

Нека бързо да разберем какво е подготвил февруари за вашия знак!

Овен, Лъв и Стрелец, ваш ред е да разберете прогнозата.

Овен (Кралица мечове, Двойка жезли, Седмица жезли)

Хороскоп за февруари 2022 г.: Какво очаква земните знаци на зодиака?

Картите Таро знаят всичко и ще ви кажат всичко. Нека разберем вашата прогноза! Хороскопът пристигна навреме за Телец, Дева и Козирог. ...

Месецът ще бъде горещ за вас, Овни! Предизвикайте себе си да направите нещо този месец, което ще ви отведе в сърцето на действието (където ви е мястото).

Състезавате се яростно с другите, борите се за достойна награда, тествате способностите си и поемате нова цел. Комбинацията от Двойка и Седмица жезли ще ви помогне да вземете правилния курс на действие. Приемете предизвикателството на съдбата, действайте и не се страхувайте от нищо. Кралица мечове показва, че това ще бъде пряко свързано с работата, нещо интелектуално, нещо, с което работите сами. Изисква проучване и правилната стратегия, за да се случи.

Лъв (Десетка монети, Кралица монети, Деветка жезли)

Луксът и сигурността, за които жадувате, не са толкова далечни, колкото си мислите, Лъвове. Ако положите малко усилия, за да постигнете целите си, тогава ще се доближите до тях, отколкото смятате за възможно.

Деветка жезли е карта за действие по отношение на решаването на проблеми, които изглеждат невъзможни или трудни за вас. Тя казва, че можете да преодолеете всичко, което ви очаква и много по-лесно, отколкото си мислите. Десетка и Кралица монети внасят това във вашия материален свят, вашата сигурност, комфорт и лукс. Вашите пари, вещи и идеали за дома. Имате големи идеи и стремежи, а те изискват много инвестиции и усилия. Какво те спира? НИЩО. Сбъднете най-смелите си мечти този месец, докажете колко далеч можете да стигнете само за 28 дни.

Хороскоп за февруари 2022 г.: Какво очаква въздушните знаци на зодиака?

Последният месец от зимата е точно зад ъгъла. А нашият хороскоп вече е тук и ви очаква да го прочетете! Така че време е да разберете ...

Стрелец (Деветка мечове, Дяволът, Паж монети)

Като правило вие сте много уверен човек и в своите способности. Дяволът и Деветка мечове показват, че февруари може да ви накара да се почувствате малко неподходящи, че не сте там, където трябва да бъдете. Или ще има усещане, че не сте достатъчно добър, сравняват ви неблагоприятно с другите. Синдром на самозванеца. Това е ужасно чувство, но не му се поддавайте!

Приемете това като малък тест. Всичко това чувство е да ви моли да бъдете по-добри, отколкото сте били вчера, а не по-добри от всеки друг. Вървиш по своя собствен път, следваш своя собствен път и никой друг няма значение. Паж монети показва, че това най-вероятно е свързано с работа или финанси. Този малък момент на неувереност е просто тест, който да ви накара да продължите напред и да излезете от зоната си на комфорт. Готови сте за следващия тест.

Колкото и да е странно, липсата ви на самочувствие се дължи на факта, че може да се движите по течението от известно време. Подсъзнателно разбирате, че е време да се противопоставите на съдбата, за да повишите отново увереността си. Така че, го направи.

Източник: Cosmopolitan USA

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тези 11 ситуации показват, че душите на починали близки искат да се свържат с вас

Хванаха пътник на самолет пътувал в багажното отделение над седалките (ВИДЕО)

Как се пише: съдба или садба?

Какво да правите, ако ви се запушат ушите в самолета?

Феята на зъбките ще е във възторг: как да научим децата да си мият зъбите правилно

12 начина, по които съдебните психиатри разпознават психопатите

Откъде извира река Места?

Как да научим кучето да не лае по всеки?

Експерт отговори на въпроса защо жените наистина се нуждаят от секс (18+)

Притча, която отговаря на въпроса: Какво искат жените?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com