Хороскоп за октомври 2022 г. за всички зодии

6788
Хороскоп за октомври 2022 г. за всички зодии
Снимка: iStock

Октомври само на пръв поглед изглежда студен и безстрастен. Въпреки това дори през октомври е възможно да имате горещ роман или да намерите безопасно убежище за себе си.

Октомври 2022 г. ще започне с работни дела, тъй като до 4-ти всички зодии ще усетят силното влияние на ретрограден Меркурий. По това време най-актуални ще бъдат въпроси от професионален характер. Но всякакви важни покупки, сериозни начинания е най-добре да се правят след тази дата. В противен случай има всички шансове да прахосвате пари. Особено неприятно ще е 2-ро число.

И най-важното събитие на октомври ще е на 30-ти. Марс, планетата на активността, ще стане ретрограден през следващите 2,5 месеца.

Овен

За Овните вторият месец на есента е време на социална активност. Движете се, действайте, не седете на едно място. Овните имат добри шансове обстоятелствата навсякъде да се развият в тяхна полза.

Телец

Октомври ще промени живота на Телците, които никак няма да са щастливи от това - те ще са заети с работа. В един момент ще се наложи да са по-сръчни, отколкото са свикнали.

Близнаци

Меркурий е планетарен управител на Близнаци. През октомври те ще имат време да свършат всичко, което са решили – буквално ще са тук и там. В личния живот самата Вселена ще съдейства на Близнаците по този въпрос!

Месец октомври 2022 г. ще е вълшебен за тези ЗОДИИ

Рак

За Раците октомврийският хороскоп не носи драстични промени или сериозни проблеми, което само по себе си е добра новина. Най-благоприятният месец за тези, които работят от вкъщи или онлайн.

Лъв

Лъвовете имат харизма и естествен магнетизъм, но през октомври е по-добре да се стегнат. Именно сега те ще имат шанс за съдбовна среща и промени на личния фронт.

Дева

Октомври ще е добър месец за Девите. Звездите казват, че сега ще получат шанс да разрешат финансови или кариерни проблеми.

Везни

Звездите казват, че Везните през октомври трябва да използват своя чар в бизнеса, също да се грижат за външния вид и да се впуснат в устройването на личния живот.

Най-упоритите зодии на Зодиака

Скорпион

Октомври за Скорпионите е време на важни начинания. Работата, започната през октомври, може да бъде завършена успешно, давайки плодове в продължение на много години.

Стрелец

Стрелците ги очакват нови хоризонти и попътен вятър в платната. Звездите казват, че главният изследовател в Зодиака трябва да се отдаде в търсене на приключения и нови възможности.

Козирог

Козирозите имат много работа през октомври. Основният работник сред знаците на зодиака може да разчита на добра печалба през октомври.

Водолей

Октомври ще е пълен с приятни задължения за Водолеите. Хороскопът съветва Водолеите този месец да планират пътуване в чужбина или още по-добре да стартират уроци по някой чужд език

Риби

Рибите през октомври ги чака много работа, а след това - значителна печалба за съответната работа. Звездите обаче предупреждават Рибите: почивайте повече

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво е сомнилоквия и колко хора са засегнати от този феномен?

Как се наричат нишките в банана и напълно безопасни ли са за здравето ни

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

7 грешки, които често се допускат на първа среща

Всичко, което трябва да знаете за мъжа Телец

За жените над 40 години - тази мода им сваля по някоя друга година

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно