Жена накърми новородено кученце и му спаси живота

52370
Жена накърми новородено кученце и му спаси живота

Малкото кученце било изоставено и жената решила да го прибере. Когато то отказало да се храни тя решила да му даде от собствената си кърма, защото било във видимо критично състояние. Действието се развива в Колорадо, САЩ, а според спасителката на новороденото четириного тя просто не можела да намери друго решение, а и трябвало да се действа светкавично, поради критичното състояние на животинчето.

„То беше толкова слабо, че дори едва помръдваше. Не знаех какво да предприема и се бях отчаяла и взех това решение, защото не можех да го гледам как умира“, коментира тя пред местна телевизия, като шожелала да остане анонимна.

Пухкаво куче нагриза калника на Астън Мартин за 80 000 паунда

Повечето кучета са научени да унищожават стари играчки или чорапи, но не и това пухкава и сладко четириного, което си е набелязало спор...

Жената е майка на бебе на 15 месеца и определено чувството да кърми куче било много откачено, но все пак го е спасила. Сега вече кученцето е по-добре и получава професионални грижи.

Според нея тя е постъпила правилно, защото определено го е спасила, а и в конкретния момент е решила това действие за най-правилно, информира huffingtonpost.com.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com