Женският костюм се завръща на мода

9754
Женският костюм се завръща на мода

Роклята е най-женствената дреха - това е мит, който следващата есен ще бъде развенчан с новите колекции женски костюми, които ще дойдат на мода.

След лятото идва есента, а с това се променят и дрехите в гардероба. Необходимостта от костюм в дамския гардероб е забелязана от дизайнери като Прада, Оскар де ла Рента, Салваторе Ферагамо, Ралф Лорън. Те са подготвили за новия сезон пълна гама костюми за жени без излишни украшения.

Хипермъжествеността е враг на семейството

Може ли хипермъжествеността да провали брака ви? Според ново проучване, публикувано в онлайн изданието "Sex Roles", мъжете, които тради...

Завръщат се моделите, които преживяха пика на своята популярност през 90-те години на 20-ти век. Женският костюм може да придаде на жената както сериозен и делови вид, така и да вдигне настроението. Дизайнерите са уверени, че някои костюми могат да вдъхнат повече увереност на една жена, отколкото която и да било рокля.

Тази есен на мода ще са цветните костюми в оранжево, жълто, бежово, сиво и ярко червено. Независимо от професията и социалния статус на жената, представителките на нежния пол ще изглеждат перфектно. Дизайнерката Стела Макартни е убедена, че костюмът е дреха, която лесно се съчетава с наличното в дамския гардероб – бяла блуза или риза, а панталонът може да се комбинира с кожено яке за още по-екстравагантна визия. Нейните костюми предлагат перфектни комбинации на ярки цветове, оригинални щампи и бижута.

Редактор: Калина Здравкова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това
Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Листата от маруля са перфектна добавка към много ястия, салати и сандвичи. Единственият недостатък е, че салатата може да загуби своята свежест...