Качествата на жените от зодия Рак

1810
Качествата на жените от зодия Рак
Снимка: Pexels

Жената Рак е предвождана от луната. Душата й е пряко свързана с мистериите и магията на светещото кълбо, което управлява приливите и отливите.

Нейният управляващ елемент е водата, което обяснява дълбоко свързаната й интуиция и естествения й начин да бъде в контакт с емоциите си. А тя е много емоционална!

Най-добрите партньори за жената Рак

Дамите от зодия Рак са най-загадъчните от всички представителки на нейния пол в зодиака. Истинска наслада е да се говори с нея. Тя изсл...

Дамата Рак може да бъде малко нестабилна и предпазлива в началото, но след като спечелите нейното доверие и я накарате да се сближи с вас, тя ще бъде лоялен спътник за цял живот. Ако обаче нейното доверие бъде предадено, тя ще ви отхвърли завинаги и никога повече няма да произнесе името ви.

Чертите на личността на жената Рак се управляват от чувствата ѝ и макар да мислят, че се справят да прикриват този факт, една прегръдка е в състояние да потуши гнева им. Така че, ако чуете блъскане на врати или тропане с крака, може би е най-добре да я намерите и да видите дали тя не е склонна да говори за това.

Раците се справят най-добре, когато се научат как да обработват емоциите си и да общуват открито за случващото се вътре в тях. Отдаването на духовна практика, особено свързана с фазите на луната и женските цикли, би било от полза за този знак - тяло, ум и душа. Древните ритуали и традиции от миналото, внесени в съвременния живот, могат да закотвят и заземят тази жена, подвластна на водата, и да й помогнат да се чувства свързана със старите традиции и минали животи.

Да се ​​научи да се самовъзпитава и да знае как да се пази от своите мрачни черти, когато се чувства унила или депресирана, е умение, което трябва да развие, тъй като нейният начин на действие обикновено е саможертвен и се грижи за нуждите на близките си.

Най-добрите партньори за мъжете Рак

По природата Ракът е недоверчив, ето защо ще са ви нужни много усилия и време, за да го предразположите да ви допусне по-близо до себе ...

Във връзките Раците са склонни да бъдат изключително любвеобилни и страстни към своите любовници и след като се влюбят, те искат да се свържат дълбоко с един човек.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се пише: усъвършенстване, усъваршенстване или осъвършенстване?

Какви са тънкостите при печене на козунак, които го правят уникален

Тайната на дълголетието на най-възрастната жена на планетата

Топ 5 оригинални идеи за оформяне на козунаци

Защо Гергьовден е "Ден на храбростта и Българската армия"?

Как правилно се пържат бланширани картофи, така че да са много хрупкави?

Какво може да се използва вместо фолио: 5 варианта за перфектни ястия

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Златни правила: как да изберем добро вино в магазин?

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com