Как да накарате всяка зодия да ви окаже съдействие

6363
Как да накарате всяка зодия да ви окаже съдействие
Снимка: https://pixabay.com

На война и в любовта няма правила, така че днес ще ви представим как може да накарате съвсем несъзнателно представител на даден знак да ви съдейства за нещо, от което имате нужда. Вижте някои съвети директно от “кухнята”:

Овен

Овните имат нужда винаги от съревнование и предизвикателства, така че ако искате нещо от него просто го направете като вид игра, която той трябва да “спечели”.

Телец

Телците по природа обичат лукса и са материалисти, но и са доста мързеливи. Така че, ако ще искате нещо от тях, задължително трябва да ги изкушите с наградата, която ще получат.

Близнаци

Близнаците обичат големите събирания и да ги организират, ако искате нещо от тях, просто трябва да ги помолите по такъв начин, че това да изглежда като организационна задача.

Ето как различните зодии приемат остаряването

Рак

Раците винаги се притичват на помощ на другите, но когато не искате директно да му казвате за какво става въпрос, дайте му идея за благотворителна дейност и между другото му намекнете и за вашата задача.

Лъв

Лъвовете ще убедите да ви помогнат със задачата, ако им обещаете накрая те да са под прожекторите и в центъра на вниманието. 

Дева 

Девите обичат да дават съвети и да анализират ситуации, затова бъдете честни с тях и те на драго сърце ще разрешат проблема ви.

КЪСМЕТЧЕ за 15 юни според зодията

Везни

На Везните кажете, че е много важно да ви помогнат да изгладите отношенията си с даден човек или да избегнете конфликтна ситуация - това е тяхната силна страна.

Скорпион

4-те зодии, които имат навик да вземат пари назаем, но рядко ги връщат

Вземането на пари назаем от приятели и познати е нож с две остриета. От една страна, знаете, че този човек ви е близък и няма да ви пре...

Скорпионите трябва да примамите с крайната цел, която да ги заинтригува наистина. Тук ще трябва да познавате добре този човек, за да знаете какво би го впечатлило най-много и би разпалило желанието му.

Стрелец

Представете вашето искане като вид приключение и възможност да се запознае с нови хора - никой Стрелец не би отказал на такова предложение!

Защо носим сватбения пръстен на безименния пръст?

Козирог

Ето кои зодии са емоционални и кои могат да потискат чувствата си

Всеки от нас държи в себе си най-различни емоции, но има хора, които съумяват да прикриват чувствата си, докато други са толкова емоцио...

Ако искате някой Козирог да ви помогне, то трябва да завладеете ума му - започнете да споделяте своите терзания, мисли и идеи. Така той ще започне да анализира ситуацията и да даде обоснован отговор, както и различни варианти за действие. Дотогава вече ще е доста запален по темата и с удоволствие ще ви помогне. 

Водолей

За Водолеите непознатото е нещо, което би ги заинтригувало най-много. Биха дошли навсякъде с вас, ако им гарантирате, че ще има непознати територии за изучаване!

Риби

Рибите може да примамите с всяка награда, свързана с креативност и творчество. Именно чрез подтикването им да творят те ще изпълнят вашето желание.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com