Как да предизвикаш късмета си в любовта?

28466
Как да предизвикаш късмета си в любовта?

Има хора, за които любовта идва като подарък от съдбата и не трябва да правят нищо, за да го получат. Има и такива, които вечно се борят за внимание и за това, което заслужават от живота и любовта. Ако искате да имате повече късмет в любовта, може би е време да промените някои свои навици и начини, по които действате. Днес ще ви дадем няколко съвета, които може да са ви от полза!

1. Не бъди прекалено настойчив/а

19 късметчета с кафето ти за днес

Докато пиете сутрешното или следобедното си кафе, ви предлагаме да си изберете число от 1 до 19 и да видите какво късметче се крие зад ...

В любовта не винаги трябва да преследваш другия, винаги да правиш първата крачка, да вдигаш първо ти телефона и всички тези подробности, които могат да задушат човека отсреща. Остави малко въздух между теб и евентуалният ти партньор, за да може той да усети липсата ти, а не да му става досадно, когато види името ти на екранчето на телефона си... за пореден път днес.

2. Излез от ролята на жертва

Спри да се приемаш като жертва в любовта, да разказваш на всичките ти приятели как не ти върви, да пускаш тъжни песни и статуси в личния си профил и какво ли още не. Вдигни високо глава, поизтупай се от изминали лоши случки и гледай смело напред. Никой не намира за привлекателен човек, отчаял се от любовта и загубил вяра в нея.

3. Започни да излизаш повече

Избери си число от 1 до 12 и виж любовното си КЪСМЕТЧЕ

Какъв ли късмет те очаква в любовта в близко бъдеще? Ново запознанство, предложение за брак или... разбери като си избереш едно число о...

Излизай повече, смени работното си място или фитнеса, в който ходиш – любовта няма да те намери, докато стоиш вкъщи и правиш едни и същи неща години наред. Любовта „вирее“ в нова среда, сред нови хора и свежи запознанства. Излез от черупката си и ще видиш, че няма да отнеме много време да срещнеш някой нов човек.

4. Гледай сърцето, не външния вид

Успявай да оценяваш хората на базата на това какви са и какво правят за теб, а не как изглеждат. Понякога много хора не усещат колко много държат на външния вид и как пренебрегват много по-важни неща у другия човек. Избирай хора, които са мили с теб, идват навреме за срещи, обаждат се, когато се обещали и всички други такива неща, които правят човека стойностен и чудесен за дълга връзка.

5. Не се сравнявай с другите

8 типа мъже, които НЕ стават за сериозна връзка

Всяка жена иска да има щастлива връзка. Но дали всеки мъж иска това? Според специалистите има няколко типа мъже, които не могат да създ...

Всеки си има своя собствена съдба и път, който животът му следва. Независимо дали всичките ти приятели са със семейства и деца, а ти не, не се сравнявай с тях. Късметът на всеки идва по различно време в живота, а това, че твоят все още не е дошъл, не бива да бъде повод за тревога. Просто остави нещата да се случат и се наслаждавай на своя собствен живот.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com