Как да разберете, че му липсвате, според зодията му

29430
Как да разберете, че му липсвате, според зодията му
Снимка: Pexels

Мъжете са известни с това, че не могат да говорят за чувствата си. Когато те изпитват силни емоции към една жена, някои мъже започват да правят мили жестове, други сякаш се вкопчват в нея, а трети са студени и не можеш да разбереш какво се крие зад намеренията им.

Астрологията има обяснение за това.

Всяка зодия е различна и нейните представители от силния пол реагират различно, когато са влюбени. А когато жената, пленила сърцето им им липсва, те започват да се държат още по-странно. Ако се чудите дали му липсвате, но не можете да прецените, просто обърнете внимание на зодията му.

Ето как да разберете, че му липсвате, според зодиакалния му знак:

Овен

Овенът е изключително състезателен по природа, така че всякакъв вид заплаха за победата му ще го накара да се чувства несигурен. Мъжът Овен показва, че му липсвате, като прояви ревност.

Овенът иска всичко за себе си, така че дори да е твърде горд, за да признае, че му липсвате, той не е твърде горд да покаже, че ревнува.

Телец

Въпреки че Телецът е отдаден на връзките си, той често е твърде упорит, за да признае, че жената до него му липсва. Това е и причината мъжете Телци да са толкова трудни за разчитане. Най-добрият начин да разберете дали ви липсва е да видите дали все още присъства в живота ви или не. Ако му липсвате, ще се задържи.

Близнаци

Близнаците са супер трудни за четене, защото чувствата им са толкова непостоянни. Един ден той ви казва, че му липсвате, а на другия игнорира всичките ви съобщения.

Истината е, че той не лъже за нито едно от тези чувства, той просто не може да реши кое от тях изпитва най-много.

Рак

Ракът е много емоционален, така че ако му липсвате, ще му бъде трудно да не го покаже. Истината е, че той е по-привързан към връзката ви, отколкото предполагате.

Отговаря ли веднага на вашите текстове? Предлага ли ви да ви помогне с прости задачи? Възползва ли се от всяка възможност да ви види? Ако е така, значи му липсвате.

Лъв

Мъжът Лъв показва, че му липсвате, намеквайки, че иска внимание. Въпреки че това може да се направи фино, на представителите на тази зодия им е трудно да са деликатни.

Ако той ви попита защо не сте отговорили на съобщенията му цял ден или защо не сте му върнали телефонните обаждания, това означава, че му липсвате. Всъщност той вероятно е прекарал цял ден, чудейки се дали и той ви липсва.

Дева

Въпреки че мъжът Дева се чувства удобно около вас, той все още е срамежлив, щом стане въпрос за това да покаже чувствата си.

За да разберете дали липсвате на един мъж Дева първо трябва да поемете инициативата и да му го признаете вие. Може да няма увереността да го каже пръв, но определено го чувства.

Везни

Мъжът Везни е много социален човек и той не може да понася да бъде сам, така че вероятно му липсвате дори повече, отколкото си мислите.

Най-страхотното при мъжа Везни е, че той цени честността, истината и справедливостта. Това означава, че ако му липсвате, ще бъде директен и ще ви каже.

Скорпион

Една от най-изявените черти на Скорпиона е неговата страст. Всъщност най-добрият начин той да изрази как се чувства е чрез страстни жестове.

Той е много потаен човек, така че ако липсвате на мъж Скорпион, истината е, че вероятно няма да го признае. Но ще разберете, че се чувства така по неспособността да скрие страстта, която изпитва към вас.

Стрелец

Що се отнася до връзките му, Стрелецът е заплашен от прилепливи партньори, които го ограничават. Важно е да се даде на Стрелеца необходимото му пространство, за да разбере как се чувства, в противен случай ще избяга.

Може да му отнеме известно време, но когато липсвате на мъж Стрелец, той ще бъде честен и ще ви каже, просто бъдете търпеливи.

Козирог

Козирогът подхожда сериозно към абсолютно всичко в живота си и има много самоконтрол, така че не му е трудно да скрие това, което чувства.

Тъй като е толкова упорит, мъжът Козирог вероятно очаква първо вие да признаете чувствата си, за да го направи и той.

Водолей

Водолеят е този, който бяга от всякакъв вид емоционално изразяване, така че това значително го затруднява да признае, че му липсвате.

Най-добрият начин да разберете дали липсвате на мъж Водолей, е да отбележите начина, по който говори за вас. Ако той ви споменава в бъдещите си планове, говори за вашите минали и настоящи отношения или се интересува от живота ви, определено му липсвате.

Риби

Рибите са един от най-емоционалните и романтични знаци.

Най-страхотното в това е, че не се чудите дали липсвате на мъж Риби или не, защото има вероятност той вече да ви е казал, че го прави и вероятно повече от веднъж.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Чай каркаде - топъл или студен се пие

Параноици: Зодиите, които винаги мислят, че партньорът им изневерява

Мразят самотата: Тези зодии винаги са във връзка

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com