Как да разпознаем характера и съдбата на човека по бръчките на лицето?

9706
Как да разпознаем характера и съдбата на човека по бръчките на лицето?
Снимка: iStock/Guliver

Не трябва да се съветвате с онези хора, които имат гладко чело - те никога не мислят, казва народната мъдрост. Какво говорят за вас бръчките по лицето?

Какво означават хоризонталните бръчки на челото?

Човек, чиито бръчки са пуснали корени на челото му, е истинска отворена книга. Тези белези говорят за благородство, благосклонна съдба, висок статус и дълъг живот. Такъв човек винаги и навсякъде се опитва да казва само истината. Човек с хоризонтални бръчки на челото е своенравен и емоционален, но никога не желае зло на никого. Винаги уважава чуждите граници и не позволява собствените да бъдат нарушавани. Хоризонталните бръчки на челото показват прекрасен и добър живот. Такъв човек ще успее във всеки бизнес. Ако гънките са разположени близо до веждите, тогава са възможни малки проблеми.

Кое е най-ефикасното средство против бръчки - сваля поне 5 години

Какво казват за човек вертикалните бръчки между веждите?

Линиите между веждите показват, че лицето ще има успешни държавни дейности. В живота той е организатор и мислител. Има всички способности да направи успешна кариера. Собственикът на тези бръчки е идеалист, философ, прагматик и мислител. Такъв човек не обича да говори много, така че понякога създава впечатление за отдръпнат, но в действителност това не е така. Околните го виждат като мрачен и странен персонаж, но не може да се нарече изгнаник. На такъв човек е най-удобно да бъде сам или в компанията на близки хора. Само те му позволяват да се отвори и да бъде себе си – чувствителен, раним и дълбок.

Какъв характер има човек, ако има пачи крак?

Човек с малки бръчици в ъглите на очите най-често се оказва общителен и весел. Той винаги трябва да бъде в центъра на вниманието и да води активен начин на живот, като същевременно е приятелски настроен и общителен. Той ще помогне на всеки нуждаещ се, но собственикът на пачи крак не харесва, когато някой се опитва да язди на врата му. Такъв човек създава впечатление за любезен, но в конфликтна ситуация той ще покаже истинските си емоции. Тези личности често се реализират в творчески дейности.

8 начина за премахване на бръчки по челото

Назолабиални гънки - кои хора ги имат?

Човек, който има дълбоки назолабиални гънки по лицето си, винаги постига всичко сам, съдбата не го глези. Животът често поднася неприятни изненади. Преодоляването на проблемите му помага да укрепи вътрешното си ядро ​​и да натрупа много опит. В дълбините на душата на човек се вижда тъга, както и скрити емоционални преживявания. На пръв поглед може да изглежда, че такъв човек е преживял и видял много в живота си. Най-вероятно това ще се окаже така.

Какво говорят бръчките по брадичката за човек

Притежателят на такива бръчки не обича да говори много, но в същото време е наблюдателен, отговорен, почтен и грижовен. Можете да споделите всяка тайна с такъв човек, той никога няма да каже нищо на никого. Винаги можете да разчитате на него за всичко. Не е желателно да се третира като потребител човек, който има ясно видими гънки в долната част на лицето. Той не харесва това и няма да търпи подобно отношение. Бръчките по брадичката обещават на човек дълъг живот и минимални здравословни проблеми.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да си направим тинктура от глухарче?

Как най-лесно се свалят стари тапети?

Как се пише: усъвършенствам, усъваршенствам или осъвършенствам?

Изпратена по погрешка: Котка пропътува хиляди километри с куриерска фирма (СНИМКА)

Кулинарна Арена - ексклузивна галавечеря и цирков спектакъл

Колко чаши кафе трябва да пием на ден, за да сме здрави?

Имайте едно наум: Тези храни могат да съдържат нитрати

Боядисване на великденските яйца: Природни рецепти от миналото

Как да се преборим с чувството за малоценност?

Защо суровите броколи са по-полезни от задушените?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com