Как да се справим с ревнивия мъж?

1167
Как да се справим с ревнивия мъж?
Снимка: iStock/Guliver

В началото на всяка една връзка всичко е цветя и рози. Не виждате малките недостатъци, ревността е дори сладка, но в по-дългосрочни отношения това може да се окаже проблем. Как да се справим с мъжката ревност? В следващите редове ще научите отговора и ще разберете дали това е възможно или не.

Мъжката ревност може да бъде сериозно предизвикателство за жената, която е решила да се довери на този неверник. Мъжете са толкова безпомощни в своята мнителност, че слагат катинари навсякъде – в буквалния и преносния смисъл. Те не дават на своята благоверна половинка да излиза никъде, за да не бъде съблазнена случайно от чужди очи.

5 зодии, които безумно ревнуват половинката си

Не всички хора обичат да бъдат ревнувани в една връзка. За съжаление, някои зодии не могат да си помогнат, защото не могат да контролир...

Други господа пък влизат рязко в ролята на имидж консултанти. Те са толкова наясно какво половинката им трябва да бъде облечена, как да е подстригана, как да се храни и с кого да се вижда. Рано или късно на такава жена ѝ писва и решава да зареже всичко. В крайна сметка на кого му е нужна ограничителна заповед, за да получи любов.

Крайно време е мъжете да разберат, че жените харесват уверени мъже. Ревността е един от сигнали, че на мъжът до вас липсва каквато и да е увереност. А с това би трябвало да се съгласите, че изобщо не е привлекателно.

Как да се справите с ревнивеца?

Някои жени просто се поддават на желанието да бъдат винаги в угода на своите половинки. Това обаче е грешно, тъй като дава криле на ревността и тя може да стигне до нови и нови висини.

4 съвета как да се справим ревността

Ако забележите, че обикновено изпитвате ревност към партньора си и в резултат на това възникват конфликти във вашите отношения, трябва ...

Други жени просто решават, че обичат повече себе си и прекъсват такива отношения. Много често именно това е правилното решение, не само за обекта на ревността, но и за самия ревнивец. По този начин ще се отрезви и ще знае осъзнае какво прави.

След като установите патологията в любимия си, може би започнете с това, че не сте съгласна да се отнася по този начин с вас. Наистина, ако ви обича, ще ви има доверие. Преди да започнете обаче да го лекувате, той трябва да осъзнае, че любовта му е болна и има нужда от рехабилитация. Да осъзнае, че поведението му е пагубно за емоциите и се разминава със здравия разум.

Разбира се, това не може да се реши за една нощ. Нито един сериозен проблем, не е намерил решението си изведнъж. Но ако мъжът до вас започне с осъзнаване и разбере, че представите  му за любов не са правилни, то ревността ще бъде подчинена, а той ще бъде неин доминант.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо седмицата след Цветница се нарича Страстна седмица

Пожелания за Цветница - кой има имен ден на 28 април 2024

Какво вещае появата на мравки у дома?

Защо НЕ трябва да перете на 40 градуса?

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com