Как да слушаме музика от YouTube при заключен дисплей?

19374
Как да слушаме музика от YouTube при заключен дисплей?
Снимка: iStock/Guliver

YouTube предлага платени опции, с употребата на които може да слушате музика, дори да е заключен дисплеят ви. Тези опции може да откриете под наименованията YouTube Red или YouTube Premium, ако живеете извън пределите на страната. Да, правилно разбрахте.

По-големият проблем от това, че опцията е платена, е фактът, че тя не е налична в България или поне все още не е. Тогава как да слушаме музика от YouTube при заключен дисплей? Ако телефонът ви е Android, може да се възползвате от някоя от безплатните опции, което е двоен плюс за вас – налични са в България и не струват нищо. Къде да откриете тези опции, разберете сега.

Как да слушаме музика от YouTube при заключен дисплей?

Отговорът на въпроса как да слушаме музика от YouTube при заключен дисплей не е, като се преместим извън пределите на България и като отделим от бюджета си за платените опции, позволяващи ни това. За щастие има безплатен начин да се насладите на порция настроение, дори да е заключен дисплеят ви. Следвайте тези стъпки, за да успеете да постигнете целта, ако телефонът ви е Android. Важно е, за да има успех упътването ни как да слушаме музика от YouTube при заключен дисплей, е да имате активирана защита на телефона, пин, схема и т.н.

Кои са най-забавните български комедийни канали в YouTube?

1. Въведете в адресната лента www.youtube.com, след като отворите браузера на Google.

2. В менюто, разположено в горен десен ъгъл, ще го разпознаете по трите точки, разположени една под друга, ще откриете опции „Скорошни раздели“, „История“, „Търсене в страница“, „Добавяне към началния екран“, „Отметки“, „Настолен сайт“. Именно „Настолен сайт“ следва да изберете, поставяйки отметка.

3. Следващата стъпка, която ви помага да откриете отговора на въпроса „Как да слушаме музика от YouTube при заключен дисплей?“ е да изберете клип, който желаете да слушате. Изберете видеото, което ви е нужно, и натиснете play, тоест пуснете го.

4. Разрешете известията, които YouTube иска да ви изпраща.

5. Докато видеото тече, заключете мобилното си устройство. Как да управлявате YouTube в тази ситуация ли? Лесно е – за да ви се появи известие, даващо ви възможност да управлявате канала, без да отключвате телефона, натиснете power бутона.

Кои са най-интересните и забавни YouTube канали за филми и сериали?

Това е всичко, което трябва да направите, за да може да слушате YouTube при заключен телефон, който спокойно и без риск може да приберете в джоба или в чантата си – нещо, което трудно може да направите, ако сайтът www.youtube.com е отворен, а телефонът не е заключен, тъй като съществува риск от случайно набиране на номера, изключване на канала или други действия, които не желаете.

Какво да имате предвид, когато следвате стъпките, даващи отговор на въпроса ви как да слушаме музика от YouTube при заключен дисплей?

Неприятно ни е да ви го съобщим, но това е факт, който трябва да знаете, макар че няма да ви допадне – подобно решение на проблема как да слушаме музика от YouTube при заключен дисплей, води неминуемо до забавяне на работата на браузера на устройството ви, забиването му и дори до невъзможност понякога да достъпите търсена страница. Е, няма пълно щастие. Няма как да промените този факт, така че просто бъдете търпеливи и се научете да чакате.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Много мъдра притча за майката, която съсипала сина си с грижите си

Страстната седмица започна: Много силна молитва към нашия Ангел Пазител

Топ 4 на най-грубите женски зодии

Топ 5 на зодиите, които лъжат най-много

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 април /валутен калкулатор/

Да си нямате работа с тях: Топ 5 на най-проблемните зодии

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 април /валутен калкулатор/

Родени с късмет: На тези зодии всичко им се случва с лекота

Какво е истинското име на Марк Твен

Научете най-щастливия ден за всяка зодия от седмицата, 29 април - 5 май

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com