Как да завладеете един мъж според зодията му

149123
Как да завладеете един мъж според зодията му
Снимка: Getty Images/Guliver

Повечето жени отчаяно се опитват да разберат мъжете до себе си. Често четат хороскопите във вестниците, гледат си на кафе, дори ходят по врачки. Истината обаче е, че обичайните всекидневни хороскопи не могат да кажат цялата истина за същността на мъжете.

Защото са общи, а силният и нежният пол са абсолютно различни дори да са от една и съща зодия. Вижте кое е най-характерно за вашия любим според знака, под който е роден.

3-те зодии, които въртят мъжете на малкия си пръст

Е, има зодии, които определено знаят как да привличат вниманието към себе си и после да си играят с чувствата на тези, които са се наре...

Овен

Ако вашият любим е роден под знака на Овена, не очаквайте от него дълго и романтично ухажване. Той е напълно наясно с чувствата си, знае какво иска и е сигурен, че ще го постигне, стига само да ви погледне. Представителят на зодията обаче може да бъде и много мил - да ви прави малки подаръци без повод, да ви звънне “просто така”, за да чуе гласа ви, да ви заведе на вечеря неочаквано, след като сте му казали, че ще си стоите цяла нощ на дивана пред телевизора.

За да му харесате, бъдете естествени - той необръща внимание на умните очи, интелигентните изказвания или висшето образование. Обича честността, привлича го смехът ви, очарова се от разказите за детството ви. Има и една доста неприятна черта - почти веднага след като е спечелил една жена - започва да се оглежда за следващата. Но истинската любов може да задържи вниманието му за дълги години.

Това са най-интелигентните зодии! Знаят всичко

Телец

Това са най-лошите комбинации между зодиите

Казват, че за да бъде една връзка успешна се изискват търпение, компромиси, любов, добра комуникация и т.н. Въпреки тези препоръки, спо...

Ако сте си паднали по мъж от зодия Телец, имате един сигурен начин да го спечелите. Гответе! Вкусно и много. Ако сте се постарали в кухнята, той ще е доволен да прекарва с вас дълги романтични вечери на сладки приказки, с мили погледи и страстен секс.

Този мъж е стъпил здраво на земята, обича сигурността и ако се опитвате да му въртите номера, като флиртувате с други, ще го загубите. Той не обича да го правят на глупак, а когато е гневен, може да е отмъстителен - ще се постарае да ви нарани.

При всички положения обаче с него е възможна дълга и щастлива връзка - той е послушен, ако съветите ви са разумни, няма да се колебае да ги следва. Може да имате малки разногласия заради парични въпроси - Телецът мрази да дава пари, така че няма да ви глези прекалено много. Но и никога няма да забрави рождения ви ден. Просто е романтичен с мярка.

Рак

Мъжът Рак е много всеотдаен любим, но доверието му се печели трудно. За да стигнете до него, трябва да подходите с добро и дълго и упорито да се доказвате. Той харесва домашния уют, когато се запознавате с роднините му, похвалете стремежа му да има здраво семейство. Когато привикне с вашата ненатрапчива любов - той няма да позволи да се разделите за нищо на света.

3-те зодии, на които се случват най-хубавите неща, когато изобщо не го очакват

Случвало ли ви се е да попаднете в ситуация, в която всичко се развива много зле, но в един прекрасен момент нещата се обръщат и всичко...

Въпреки желанието си за семейство и близост Ракът се нуждае понякога от самота - не ограничавайте свободата му с ревности, скандали или мръщене. Той не ви изневерява - просто вътрешният му свят изисква понякога да си почива дори от любовта.

Пък така и вие ще си отдъхвате, защото когато обича истински, представителят на този знак може да “задуши” половинката си. Връзката ви вероятно няма да е силно емоционална, бурна и с умопомрачителен секс, но пък ще е приятна и здрава.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Класация на най-добрите съпрузи според зодията им

Хората с тази кръвна група са най-красиви

Ако преминавате през труден период в живота си, прочетете тази притча

Стихотворение за 16 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 16 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 16 април 2024

Различни хранителни вещества ли имат яйцата с бяла и кафява черупка

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 16 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 16 април /валутен калкулатор/

6 качества на мъжа, без които една умна жена няма да се съгласи да бъде с него

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно