Как изглежда вашият мъж мечта според ЗОДИЯТА?

9216
Как изглежда вашият мъж мечта според ЗОДИЯТА?
Снимка: iStock/Guliver

ОВЕН

Вашият мъж мечта обича докрай и безрезервно, също като вас. Той трябва да ви разбира и да ви обгражда с внимание и също така искате мъж, който да харесва приключенския ви дух и увереността ви. Той трябва да е готов да приеме неизменната ви сила и упорит дух.

За да спечелите сърцето на тези ЗОДИИ, правете им изненади

ТЕЛЕЦ

Вашият мъж мечта трябва да е човек със силна воля и търпение. Той трябва да ви приеме - с всички ваши провали и успехи и също така трябва да си приличате не само по интереси, но и по философия. Искате някой търпелив, който никога да не ви притиска. 

БЛИЗНАЦИ

Спонтанност, любвеобилност, златно сърце и остър ум - това е вашата рецепта. Той трябва да е пазител на пеперудите в стомаха ви и вашия вечен смях, но също така и да знае кога просто да ви прегърне без да казва нищо. 

РАК

Вашият мъж мечта е готов да се справи с всевъзможните ви настроения и тревоги. Той е човек, който не бяга, когато ситуацията стане напечена. Вашият мъж мечта е чувствителен и състрадателен и се отнася с разбиране към емоциите ви и ги уважава. 

ЛЪВ

Мъжът мечта за вас трябва да е уверен в себе си, човек който знае какво иска. Той умее да кара всички около себе си да се чувстват спокойни. Откриете ли мъжа мечта, ще намерите баланса помежду си - кой кога да води и кога да следва.

ДЕВА

Вие трудно допускате някой до себе си и за това той трябва да е упорит и постоянен, докато спечели сърцето ви. Човек, който държи на стабилността и не се предава лесно. Също така трябва с нежност и спокойсвтие да достигне до сърцето ви.

ВЕЗНИ

Винаги щом влезете във връзка тя трябва да е сериозна за вас, защото просто нямате време за губене. Упоритост, усърдност и постоянство. Това е вашият мъж мечта.

СКОРПИОН

Кои зодии обичат да стоят у дома?

Има хора, които просто обичат да стоят у дома. За тях времето на пандемия не е особено натоварващо, а може да бъде дори приятно. Нека в...

Мъжът мечта за вас е съчетание между грижовност и мъжкарство. Държите половинката ви да е глава на семейството във всичко: финансово и емоционално. Той трябва да е открит и честен.

СТРЕЛЕЦ

Мъжът до вас трябва да пази детето в себе си, да е интелигентен, забавен и авантюристично настроен. Не трябва да бъде ревнив, защото вие просто имате много приятели и обичате да се забавлявате честичко. Ако стане част от тях и участва във вашите забавления, още по-добре.

КОЗИРОГ

Той трябва да знае как да мине през всички ваши бариери и да носи утеха в трудните моменти, през които преминавате. Не се доверявате лесно, за това човекът, който успее да спечели доверието ви, става вашият партньор мечта.

Кои зодии обичат да пътуват?

Кои зодии са невероятни приключенци? В тази статия ще ви разкажем за няколко представители на зодиака, които нямат търпение да стегнат ...

Големи промени в живота на 4 зодии през 2022 година

ВОДОЛЕЙ

Той трябва да е интелигентен, някой, с когото можете да водите безкрайни разговори на всевъзможни теми. Това трябва да е човек, виждащ света през вашите разноцветни призми. Вие имате много алтернативен поглед към нещата от живота и се нуждаете от някой, който е наистина специален, за да го разбере. 

РИБИ

Вашият мъж мечта е романтик, почитател на старомодните жестове. Мъжът мечта трябва да е готов на сериозно обвързване от самото начало, защото оставите ли душата си в ръцете на избрания, сте готови да му подарите целия си живот.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Алергия към гел лак: какво да правя?

5 достъпни за всеки билки за духовно пречистване и защита от негативност

Контролирайте гнева си! Само осем минути гняв могат да ви струват живота

8 отровни растения, които не бива да държите у дома

Ако искате да живеете до 100 години, яжте тези три храни

Бързо ги изтрийте от ума си: Тези 6 мисли пречат на щастливия ви живот

Парите идват от всички страни: Две зодии, които ще забогатеят до юли

Ако сте родени на едно от тези числа, трябва да изчистите кармата си

С този цвят на дрехите всяка дама ще плени мъжа на мечтите си

Тези 6 стайни растения тайно ще излекуват болестите ви

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com