Как изневерява всяка жена спрямо зодията си

10576
Как изневерява всяка жена спрямо зодията си
Снимка: Pixabay.com

Някои черти от характера си можем да кажем, че са ни дадени от знака, под който сме родени. Зодията също има влияние върху изграждането на нашата личност и астролозите правят проучвания и определят различни аспекти от поведението ни под енергията на зодията. Такъв пример е реакцията и мнението на всеки знак към изневерите. Ето и как действат представителките на нежния пол в такива ситуации:

Овен

Овенът по принцип се съсредоточава изцяло върху нещото, което го привлича. И затова ако усетите някаква промяна във вашата половинка като например постоянни закъснения, неглижиране а срещите ви и т.н. – то най-вероятно тя ви изневерява.

Телец

Представителките на този знак обичат да споделят всичко за себе си, много комуникативни и лъчезарни са, те не спират да говорят и са изключително енергични. Обаче ако индикирате студено поведение и игнориране, може би те вече се държат жизнерадостно с някого друг, извън вашия обсег.

Близнаци

Близнаците са социални и свободолюбиви. Те обичат забавленията и постоянно можете да ги срещнете по кафетата, моловете, парковете и т.н. Но ако започнат да стоят вкъщи по-често от обичайното, може да поставите държанието и под съмнение и да сте по-наблюдателни.

Рак

Представителките на тази зодия отдават важно значение на семейното огнище и имат морални ценности, които пристъпват изключително рядко. В евентуална ситуация на изневяра те ще се чувстват зле, ще изпаднат в депресия и няма да могат да ви погледнат в очите.

Лъв

Жените Лъвици обичат вниманието, но ако усетите, че започват да се гласят прекалено много преди излизане и посещават все по-често салоните за красота, може би трябва да се усъмните за възможна измяна от тяхна страна.

Дева

Девите също не обичат да изневеряват и лъжат половинката си, но ако решат да изневерят – ще го направят много умело и без следи. Все пак може да ги изобличите, ако усетите прекалената им нервност. 

Везни

Везните се притесняват от това да не бъдат разобличени и да се създадат сериозни конфликтни ситуации и поради тази причина избягват да изневеряват на половинката си.

4-те зодии, които НИКОГА не биха ПРОСТИЛИ изневярата

Изневерите са сериозен нож в гърба, но все пак някои хора решават да дадат втори шанс на половинката си или пък има и такива, които тих...

Скорпион

Скорпионките са изключително мистериозни и потайни, почти е невъзможно да ги хванете в измяна, дори да го правят редовно. Но ако не изпуска телефона си от зоркия си поглед, то може да се усъмните в лоялността им.

Стрелец

Стрелците стават много нервни и се ядосват на партньора си за минимални неща. По това може да познаете, че са гузни за нещо.

Козирог

Тези 4 признака издават, че жена ви най-вероятно си има любовник

Досега сте прекарвали един щастлив и сравнително спокоен живот  с вашата половинка, но внезапно сте усетили, че нещо не е както тр...

Козирозите няма да спрат да се самообвиняват и за да прикрият грешката си ще се държат прекалено мило и грижовно с вас, което също  е повод за съмнение.

Водолей

Водолейките няма да споделят нищо дори на приятелките си, освен ако не дойде момент, в който те сами не попитат – тогава ще признаят за всичките си грехове.

Риби

Рибите не биха изневерили на половинката си, но все пак има и такива случаи. След това те не могат да погледнат партньора си от срам и гузна съвест.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com