Как се отглеждат децата според ЗОДИЯТА?

1950
Как се отглеждат децата според ЗОДИЯТА?
Снимка: iStock

ВЕЗНИ 24.09−21.10

Процесът на отглеждане на малките Везни може да се опише като: железен юмрук в копринена ръкавица. Само едно нещо се знае със сигурност за Везните: те принадлежат към естетите, така че не се опитвайте да ги нахраните с пюре от тиквички.

СКОРПИОН 22.10−22.11

Основното правило на образованието е липса на система: но тези деца са толкова надарени, че са в състояние да измислят педагогическа система. Скорпионът е роден борец. Те не могат да бъдат надхитрени, манипулирани - те ще направят всичко това по-добре от вас. Но можете да ги оставите на мира и тогава у дома ви ще има мир и спокойствие.

СТРЕЛЕЦ 23.11−21.12

Стрелецът е малък човек с голямо сърце, така че къщата ви ще се изпълни с щастие.

Най-подходящото име за детето ви според зодията му

КОЗИРОГ 22.12−20.01

Запасът от мъдрост, натрупан от колективния ум на човечеството, като правило идва от малкия Козирог в момент, когато си седи замислено на гърнето. Малкият Козирог не е просто спокоен: той е зает с разработването на глобален план "Как да живеем тук".

ВОДОЛЕЙ 21.01−20.02

Водолеят блика от емоции. Не е лесно да се примириш с това особено когато вдъхновението връхлети Водолея в три сутринта. Порасналият Водолей ще започне да блика от идеи, добре е да го изслушвате и да му ръкопляскате, в противен случай Водолеят може да реши, че идеята не е достатъчно добра.

РИБА 21.02−20.03

Вашето дете е демиург (създател, архитект, майстор на Вселената) от раждането си. Като цяло фантазията на Рибите е наистина безгранична, а след фантазията всичко останало се развива експоненциално.

ОВЕН 21.03−20.04

Малкият Овен е искрена, отворена, чиста душа и малко наивно дете с двигател от болид на Формула 1 - огнен темперамент, бойни умения, безстрашен. Ето защо, не се учудвайте, когато малкият Овен направи банда в малката група в детската градина и отиде да се разправя с децата от по-голямата група.

5 зодии, които са наистина трудни деца

ТЕЛЕЦ 21.04−20.05

Отглеждането на Телец не е по-трудно от хамстер или риба: важното е бебето винаги да е топло облечено, добре нахранено, благословено с играчки. В този случай едва ли ще причинява неприятности.

БЛИЗНАЦИ 21.05−21.06

Бебето Близнаци има две личности: и когато едната личност заспива като бебе, другата се събужда. В най-добрия случай скача от „гаража със самоделен парапланер“, а в най-лошия няма да го направи. Затова се запасете с успокояващи.

РАК 22.06−22.07

Помощникът на мама и на татко, треперещо и привързано дете, което не създава никакви проблеми. Бързо свиква да сяда на гърнето, усвоява буквите навреме, помага в домакинската работа и се застъпва за братя и сестри. Винаги мисли за вас.

ЛЪВ 23.07−23.08 

Няма нищо маловажно във възпитанието на Лъва. На Лъва не му пука кой командва – важен за него е самият процес. Така, че най-доброто нещо, което е добре да направите , е да се възпитава от таткото, който ще го научи на мъжкарски качества.

ДЕВА 24.08−23.09

Девата не плаче. Девата не е палава. Първите думи на Девата не са „мама“ и „татко“, а „Бъди мил“ и „Моля за извинение“. Малката Дева може да бъде поставена в леглото с томче вместо плюшено мече и да отиде на гости с нощувка. На сутринта Девата ще се разстрои, ако сте дошли скандално рано. Накратко - Девата всъщност не е дете. Но не се разстройвайте! Веднага щом Девата започне пубертета ще разберете какво ви очаква.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да се наспим дори с малко часове сън?

Двата вълка, които живеят в нас - много мъдра притча

Най-разтърсващото стихотворение на Пейо Яворов

Любовен съвет за всяка зодия за 21

Таро хороскоп за 21 май 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 21 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 21 май /валутен калкулатор/

За мъжете от тези зодии семейството е на първо място

Това са най-неразбраните и мразени зодии

Топ 4 на най-неемоционалните и студени зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как да се наспим дори с малко часове сън?
Как да се наспим дори с малко часове сън?

Достатъчното количество сън е от решаващо значение за цялостното благосъстояние и продуктивност. Въпреки че в идеалния случай възрастните...