Как се прави изграждане на нокти

5750
Как се прави изграждане на нокти
Снимка: iStock

Маникюрът е важна част от визията на дамите. Заедно с кожата и косата, ноктите са следващото нещо, на което отделят внимание. Това е начинът да се покажат пред света, да ги облекат в различни визии. Не случайно пречка и досаден проблем са чупливите и слаби нокти, които не позволяват никакво развихряне или разнообразие.

За да бъде маникюрът красив, то трябва да постигнете минимална дължина на нокътната плочка. След като се чупят постоянно, това няма как да стане и съответно вие не можете да си направите красив маникюр. В този случай се нуждаете от други алтернативи.

По ноктите може да познаете ако имате проблеми с бъбреците

Бъбреците са сред най-важните органи на нашето тяло и не бива да пренебрегваме тяхното състояние, тъй като то е рисково за здравето ни....

Едно от най-иновативните решения за този проблем е изграждането на ноктите. Услугата е известна повече като ноктопластика и се прави по два основни начина. Единият е удължители или форми за изграждане. Резултатите са повече от дълготрайни. Най-хубавото при този метод е, че не се нуждаете от маникюрист и можете сами да си направите ноктите.

Независимо кой метод сте избрали, то трябва да изпилите добре плочката на нокътя и след това да изрежете кожичките. След това нанасяте праймера, известен още като обезмаслител. Неговата роля е да премахне праховите частици от плочката и да я подготви за гела или акрила. Той също помага за по-лесното прикрепване на нокътя към лака, което съответно елиминира възможността за появата въздух под лака и беленето му.

Следващата стъпка е да преминете към изграждането на нокътя и неговото удължаване. Ако сте решили да използвате удължители, то трябва да изберете такива, които съответстват на цвета и формата, която искате. Трябва да ги съобразите и с естествената си форма на ноктите. Можете да изберете между бял или прозрачен удължител. Формите са правоъгълни, бадемови или стилето. Прилагате удължителя върху плочката, като внимавате да не оставите пространство, за да не влезе въздух.

Препоръчително е да гел база, който да подготви нокътя за свързване с изграждащия лак. След като я изпечете на LED лампа, можете да нанесете гела. В случая е добре да изберете прозрачен или бежов цвят, който се доближава до естествения. Изпичате няколко слоя и след това преминавате към цветен лак, който фиксирате накрая с топ лак.

Ето какво може да каже цветът на ноктите ви

Ноктите на хората може да се различават по цвят. Но в някои случаи това е нормално, докато в други може да показва наличието на сериозн...

Принципът на изграждане на ноктите с форми е същият, като при него избирате дължината и формата. Обикновено те се залепят върху нокътя, като естествената част от него стои непокрита. Започвате с база, която нанасяте до дължината от лепенката, която ви харесва. След това сложете гел за изграждане и изпичате отново. Накрая оцветявате нокътя и премахвате формата за удължаване. Отново слагате топ лак, за да фиксирате.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

353 балерини поставиха нов рекорд на Гинес (ВИДЕО)

Хитри начини за употреба на хартиените кърпи не само в кухнята

Защо трябва да разпръснете лук в ъглите на стаята - ще се изненадате

Защо трябва да разпръснете лук в ъглите на стаята - ще се изненадате

Защо водата в аквариума става мътна?

Защо водата в аквариума става мътна?

Как се пише: обяснение или обеснение?

Каква е разликата между психолог и психотерапевт?

Какво трябва да пиете, когато ви болят бъбреците - обърнете внимание

Не казвайте на мъжа си: Тази маска за коса с бира върши чудеса

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com