Как се влюбват различните зодии?

11917
Как се влюбват различните зодии?
Снимка: iStock/Guliver

Всяка зодия има своите характерни черти, които я правят уникална. Начинът, по който общуват и реагират на различните ситуации оказва голямо влияние върху формирането на личността. Това неминуемо оказва влияние в отношенията им с другите и най-вече в любовта!

Овен

Те са енергични хора, които искат да живеят и да гребат от живота с пълни шепи. Въпреки това са здраво стъпили на земята и могат да взимат решения, без да се повлияват от чувствата си. Обичат да бъдат доминиращата страна във връзката.

Телец

Макар невинаги да показват емоциите си, Телец са доста чувствителни натури, които усетят ли, че има химия, то не му мислят много-много и бързо се пускат по течението. Искат да се насладят на момента и да изживеят напълно това, което им е подготвил Купидон!

Близнаци

В главата им е пълно с впечатляващи идеи и нестандартни хрумки. Продиктувани от техния интелект и подкрепени с оптимизма им, то не се учудвайте, че представителите на Близнаци са големи романтици по душа. Бързо се привързват и не оставят партньора си дори за секунда.

Рак

Трудно им е да се влюбят, но направят ли го - ще бъдат отдадени изцяло. Избират силни хора и такива, които не се спират, докато не постигнат целите си. Не харесват хора, които си губят времето и упорито отказват да направят нещо с живота си.

Зодиите, които бягат от любовта

Лъв

Самоуверени, харизматични и магнетични, които поставят свободата си на първо място. Така че не очаквайте да пренебрегнат себе си в името на любовта. Просто ще трябва да се съобразите с този факт, но за сметка на това - ще бъдат твърде ревниви към вас и ще поставят под съмнение всяко ваше действие.

Дева

Опитват се да поддържат имидж на хладнокръвни хора, които не се подават на чувства и емоции, но зад тази маска се крият хора, които могат да бъдат много лесно раними. Трудно преживяват разделите и поради това ги е страх да покажат истинските си чувства. Изпращат неясни сигнали и често това обърква партньорите им.

Везни

Не обичат да бъдат зависими и избягват сериозните връзки. Не се подават на чувствата си и честно казано не си правят планове за семейства и деца. Случи ли им се да се задомят - поставят себе си на първо място.

Скорпион

Скорпионът е голям любовчия и е готов на всичко в името на любовта. Той обича страстно, но мрази унищожително. При него средно положение няма и е хубаво да бъдете от правилната страна на разделителната линия. Неговите връзки са наситени с драми и неразбирателства.

Стрелец

Той приема любовта като поредното приключение в живота си и неговия свободен дух го води в нея. Не се страхува да бъде зарязан и лесно приема разделите. Любовта с него е импулсивна и непредсказуема. Днес може да ви сваля звезди, но утре вече да не сте му интересни. Трудно се привързва и не приема връзките на сериозно.

Разберете как мъжете показват любовта си според зодията?

Козирог

Той няма време за губене и секс за вечер е тема табу. При него всичко е сериозно и ако ухажва някого - то значи наистина изпитва нещо. Търси дългосрочна връзка и партньор, с когото да гради общо бъдеще.

Водолей

Водолеят се влюбва 2-3 пъти в живота, след което се отегчава от любовта и е способен да остарее сам. Когато е на крилете на любовта, той влага всичко от себе си. Невероятен любовник, който знае какво иска и как да го постигне. Не се отказва от целта си и е готов на всичко, за да я има.

Риби

Те трудно преживяват разделите и най-големия им страх е свързан с това да не бъдат изоставени. Не обичат конфликтите и едно малко скарване може да развали целия им ден. Всеотдайни са във връзката и за тях партньора им винаги е на първо място.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com