Как ще празнува нова година всяка ЗОДИЯ?

9549
Как ще празнува нова година всяка ЗОДИЯ?
Снимка: Pexels

Овен

Представителите на зодия Овен обичат големите и шумни компании и за това тяхното перфектно посрещане на Новата година би било като организират страхотно парти!

Телец

Като истински ценители добрата храна и приятната компания, Телците с удоволствие биха започнали Новата година в уютна планинска хижа в уединение с половинката си.

Кои ЗОДИИ мразят зимата повече от всичко

Близнаци

Близнаците също обичат големите събирания, но нямат нищо против и да прекарат вечерта в компанията на любим човек на спокойствие. Ето защо каквото и да им предложи празничния ден, те ще го приемат на драго сърце.

Рак

Представителите на зодия Рак обичат да прекарват празниците в уютната атмосфера на дома и не си падат по големите купони, за това вероятно ще се съберат с най-близките си хора.

Лъв

Лъвът обожава шумните купони, особно когато той е център на внимание, та и празнуването на Нова година е сред любимите му празници, за които се подготвя предварително и доста дълго.

Дева

Подредената Дева е сред зодиите, които изобщо не обичат шумното посрещане на Нова година, защото то е последвано от невероятен хаос, който после те трябва да оправят. За това, колкото по-мирно, толкова по-добре за тях.

Везни

Везните са сред най-балансираните и спокойни представители на зодиака и така задушевната обставновка с близки приятели се превръща в перфектното празнуване на нова година.

Скорпион

Кои зодии ще се радват на много късмет през 2022 г.

Овен Очаква се годината да бъде наситена със събития, които ще се развиват бързо, като ще бъдете изпълнени с примамливи оферти и редиц...

Много динамични, представителите на зодия Скорпион обичат да посрещат Нова година сред голяма компания и с чаша шампанско в ръка. 

Стрелец

Макар да се чувстват добре и на домашно парти сред близки приятели, представата им за идеално посрещане на празниците е да са на път и по-скоро да приключенстват.

Козирог

Сериозният Козирог не си пада по празненствата – не обичате хаоса както повреме, така и след тях, за това и прекарването на вечерта в уютна семейна обстановка ги кара да се чувстват добре.

Тези 3 зодии ще получат мечтаната работа в последната седмица на ДЕКЕМВРИ

Някои от зодиакалните знаци ще бъдат истински щастливи през последната седмица на месец декември, защото им предстои да получат предлож...

Зодиите, които ще се влюбят през ЯНУАРИ

Водолей

Представители на зодия Водолей обичат да са сред хора и за тях всеки момент е идеален за организиране на парти. На площада, у дома, в дискотека - те биха се забавлявали диво навсякъде.

Риби

Обикновено Рибите остават безразлични към отбелязването на новата година, освен ако не бъдат изненадани от интересно предложение от най-близките приятели или членове на семейството. В този случай те ще са повече от щастливи да прекарат ценно време с тях.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Любов в облаците: Пилот предлага брак на стюардеса пред пътниците (ВИДЕО)

Черен чай или кафе - кое ще ви събуди по-добре

Каква е причината да обикаляме 3 пъти църквата на Великден?

Какво задължително се прави през Страстната седмица?

Изплашете веднага: 7 най-ефективни начина за защита срещу кърлежи

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com