Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как ще празнува нова година всяка ЗОДИЯ?

22 декември 2021, 14:45 часа

Овен

Представителите на зодия Овен обичат големите и шумни компании и за това тяхното перфектно посрещане на Новата година би било като организират страхотно парти!

Телец

Като истински ценители добрата храна и приятната компания, Телците с удоволствие биха започнали Новата година в уютна планинска хижа в уединение с половинката си.

Кои ЗОДИИ мразят зимата повече от всичко

Близнаци

Близнаците също обичат големите събирания, но нямат нищо против и да прекарат вечерта в компанията на любим човек на спокойствие. Ето защо каквото и да им предложи празничния ден, те ще го приемат на драго сърце.

Рак

Представителите на зодия Рак обичат да прекарват празниците в уютната атмосфера на дома и не си падат по големите купони, за това вероятно ще се съберат с най-близките си хора.

Лъв

Лъвът обожава шумните купони, особно когато той е център на внимание, та и празнуването на Нова година е сред любимите му празници, за които се подготвя предварително и доста дълго.

Дева

Подредената Дева е сред зодиите, които изобщо не обичат шумното посрещане на Нова година, защото то е последвано от невероятен хаос, който после те трябва да оправят. За това, колкото по-мирно, толкова по-добре за тях.

Везни

Везните са сред най-балансираните и спокойни представители на зодиака и така задушевната обставновка с близки приятели се превръща в перфектното празнуване на нова година.

Скорпион

Много динамични, представителите на зодия Скорпион обичат да посрещат Нова година сред голяма компания и с чаша шампанско в ръка. 

Стрелец

Макар да се чувстват добре и на домашно парти сред близки приятели, представата им за идеално посрещане на празниците е да са на път и по-скоро да приключенстват.

Козирог

Сериозният Козирог не си пада по празненствата – не обичате хаоса както повреме, така и след тях, за това и прекарването на вечерта в уютна семейна обстановка ги кара да се чувстват добре.

Зодиите, които ще се влюбят през ЯНУАРИ

Водолей

Представители на зодия Водолей обичат да са сред хора и за тях всеки момент е идеален за организиране на парти. На площада, у дома, в дискотека - те биха се забавлявали диво навсякъде.

Риби

Обикновено Рибите остават безразлични към отбелязването на новата година, освен ако не бъдат изненадани от интересно предложение от най-близките приятели или членове на семейството. В този случай те ще са повече от щастливи да прекарат ценно време с тях.

Ния Петрова
Ния Петрова Отговорен редактор
Новините днес