Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как всяка зодия ще посрещне 2022 година

30 декември 2021, 10:45 часа

Овен

Овенът е романтик и именно затова ще прекара Нова година с половинката си. Романтика, шампанско, подаръци, шоколад…Ще е много страстно и емоционално. Ако нямате половинка, отидете на танци.

Телец
За вас ще е най-добре да празнувате с хора, които обичате. Няма значение къде ще сте, важното е да сте с близки, роднини, добри приятели или партньора, а не с много хора, които познавате бегло. Просто изберете правилната компания.

Близнаци

Необходимо е вие да сте домакини на празненството. Във вашия дом се получават страхотни партита. Ще имате желание да поканите много хора и да ги впечатлите с украса, трапеза, музика и т.н.

Рак

Раците да излязат от черупката си. Отдавна не са били толкова развълнувани за посрещането на Нова година, затова нека се отдадат на шумно, лудо парти. Уверени са в себе си, готови да празнуват и да се забавляват истински.

Лъв

Луната ще е в техния четвърти дом, така че Лъвовете може да им се прииска да празнуват на домашно. Те са царете на купоните, но този път имат нужда от по-спокойно прекарване, на удобно място. Доверете се на интуицията си.

ВИЖТЕ ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Надежда Георгиева
Надежда Георгиева Отговорен редактор
Новините днес