Каква е тайната сила на всяка зодия

14192
Каква е тайната сила на всяка зодия
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Изобретяването на огъня, колелото, терапията и всяко друго диво откритие, което някога е служило на човечеството. Овенът е въплътена енергия на супергерой и вие сте във вашето най-хаотично добро, когато всъщност отстоявате хората, които се нуждаят. Любовта към себе си, която се превръща в любов към другите. 

Телец

Когато Елизабет Бенет в „Гордост и предразсъдъци“ издържа на най-опустошителните атаки заради шарената перспектива за брак с г-н Дарси. Тя запазва акъл, хумор и достойнство пред лицето на тотален обществен провал, сякаш знае края на историята - но не го знае! Честно казано, пълна лудост е да бъдеш толкова твърд и премерен пред мизерните, горчиви новини, но това е суперсилата на Телците. 

Близнаци

Журналистиката като клюки. Вашата свръхестествена способност да разказвате за човешкия опит, както се случва. Интимността като суперсила. Не губете нищо в превода - или поне възможно най-малко. Противоречи на себе си и да се измъкнеш и да дадеш разрешение и на други хора да се измъкнат. Най-добрите умове от всяко поколение.

Рак

Не се интересувате от преки пътища към славата. По-скоро сте щастливи да постигнете бавен, постоянен напредък в свят, обсебен от бърз растеж. Мерил Стрийп. Докато разбирате материалните реалности по своята същност - вашият икономически усет е страшен и почти свръхестествен - вие не можете да бъдете закупени. Вашите прегръдки могат да излекуват детските травми. Може би най-добрият възможен вид лидер.

ТЕЗИ ЗОДИИ НЕ МОГАТ ДА КАЗВАТ НЕ

Лъв

Дженифър Лопес в „Hustlers“. Дженифър Лопес в реалния живот. Нито знаменитост, нито инфлуенсър, нито лидер - просто звезда. Правите го да изглежда лесно, защото за вас това е така. Това, което можете да направите, никой друг не може и въпреки това вдъхновявате другите повече, отколкото ги сплашвате. Обичате да бъдете доволни. Печелите доверието на всички отново и отново. Какво представлява дуализмът тяло-ум, когато сте интегрирано същество от топлина и светлина? Вашата способност за надежда е извор на добродетел.

Дева

Когато талантът и упоритата работа срещат необикновена възможност. Бавно ставайки най-уважаваният експерт във вашата област. Видът на постепенния пробив, който спасява животи. Спасяване на живот. Спасяване на душа. Да си мултимилионер и да пазиш душата си. Всъщност никога не забравяйте откъде сте дошли. Вдигане на другите с вас. Изнасяне на речи, които хората ще цитират в продължение на десетилетия. Печелите репутацията си на човек, който не страда от глупаци. 

Везни

Виждате красота във всеки, дори във враговете си. Не виждате враговете си като врагове; те са приятели, които тепърва ще имаш. Просто обичате справедливостта. Знаете как да накарате другите хора да се чувстват комфортно. Хората се усмихват повече около вас. Давате добри оферти. Когато хората се нуждаят от съвет, те идват при вас, дори ако никога не сте били в тяхното положение. Никой не разбира парите толкова добре, колкото вие. Вашият мозък е вашето сърце и вашето сърце е вашият мозък.

4-те зодии с непоносими характери

Понякога в живота си човек среща хора, с които просто не може да се разбере, колкото и да се опитва. Характерът на човек е изключително...

Скорпион

Вие сте доказателство, че компетентността, властта и самообладанието могат да съществуват едновременно с уязвимостта. Не бягате от собствената си скръб. Това, че сте непоклатим, не означава, че нямате чувства. Копелетата не могат да те смирят. Вие сте непреодолими и въпреки това сте плът и кости. Почти религиозно е колко си човек. Всъщност сте на земята, но сте забулени в мистерия и интриги. Можете да командвате тълпата, като вдигате пръст. Бихте могли да направите дори по-малко и всички пак биха ви почитали.

Стрелец

Развихрен любопитен ум. Рецепта за хаотично възхитителен Стрелец е една част философ, една част Дядо Коледа, една част Бритни Спиърс. Вие сте безразсъден и отворен, способен да обитавате висините на човешкия потенциал. Имате най-голямата платформа, най-силния глас и най-невинните намерения. Не се катерите, а танцувате. Вие сте дъска за визия, която оживява. Няма нищо, в което да сте наистина лоши, но нямате его за това. Не мислите, че сте прекалено добри за нищо, поради което сте най-добрият от нас.

Козирог

Кои са зодиите, които най-трудно показват любовта си?

Има хора, които много лесно показват своите чувства. Те могат да демонстрират открито своята привързаност и да покажат на другите, че д...

Рядко Козирогът се отдава на хаоса, но всъщност сте добър лидер. Може да ви се довери властта, защото не я търсите заради себе си. Вие сте от приятелите, чието управление на вашите лични граници кара всички във вашия живот да се чувстват в безопасност. Не се страхувате да бъдете никой, което ви прави толкова необикновени.

Водолей

Опра Уинфри. Имате способността да изграждате мостове дори след поколения люта вражда. Можете да намерите ново значение в стари кавички. Ти си гений. Вие въплъщавате бъдещето и движите обществото напред. Не се страхувате от битка, защото никога не се притеснявате да изглеждате глупаво. Никога не изглеждаш глупаво. Изберете две различни професии; по някакъв начин сте добри и в двамата. Ако е достатъчно добър за всички останали, е достатъчно добър и за вас. (И, обратно, това, което е достатъчно добро за вас, повишава стандарта на това, което е приемливо за всички.) Равенство. Ще умрете, защитавайки правата на хора, които никога не сте срещали. Обичате хората и обичате пространството от хората. 

Риби

Русалки. Духът, който някога е движил всеки композитор, скулптор, дърводелец, бижутер, балетист, концептуален художник и т.н., за да създаде блажени произведения, които отразяват божественото. Самата природа е великолепна, рибен хаос. Красота, която не иска да се възхищаваме. Преобладаващата необятност на океана и как неговите брегове подхранват развитието на цивилизацията. Интуиция, която изглежда като магия. (Може би наистина е магия.) Всъщност бихте могли да излекувате света чрез любов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Колко време се варят яйцата за боядисване?

Как се пише: опасност или опастност?

Това са зодиакалните знаци с най-добрата интуиция!

Най-добрата рецепта за веган бъркани яйца

Защо първото боядисано великденско яйце задължително е червено?

Сварете яйцата така, за да издържат по-дълго

11-годишно дете откри останки от древно същество по-голямо от син кит

Сложете този плод до козунака, за да остане мек и пухкав по-дълго

Люлякът ще издържи 2 пъти по-дълго във вазата, ако направите това

Пълнолуние на 24 април 2024 - какво трябва и какво НЕ трябва да се прави

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com