Каква жена си според месеца на раждане? – Втора част

5965
Каква жена си според месеца на раждане? – Втора  част
Снимка: iStock/Guliver

Юли

Дамите, родени през горещия летен месец, са не по-малко горещи от него – страстни, красиви, умни, интелигентни, но много скромни, те не обичат да се самоизтъкват, да говорят за себе си и постиженията си, които са завидни. Любезни и приятелски настроени, дамите юли избягват конфликта и държат на добрата комуникация и дипломатичния тон. Трудно нещо може да ги накара да бъдат груби или да се държат арогантно, считат, че това не е дамска черта на характера и бягат от нея на всяка цена. Не толерират изневярата и предаването на доверието им във всеки смисъл на тази дума – от половинката, от приятел, от семейството, емоционална и физическа. Изневярата кара дамата, родена през месец юли, да постави незабавен край на отношенията.

Август

Омайващи, обаятелни магьосници – така можем да наречем дамите, родени през най-горещия месец от годината. Мъжете падат в краката им, а те печелят симпатии дори без думи. Винаги са център на вниманието и това им харесва, дава им сила и самочувствие. Характерът им е сложен и в него се преплитат щедрост и огромно сърце с егоизъм и отмъстителност. Жената август е винаги победител и обича състезанията и игрите, но не и игричките, имайте го предвид.

Септември

Мъдри, взискателни – и към себе си и към партньора си, леснораними, дамите, родени през септември, трудно прощават злините, а отмъщението им е жестоко и оставящо следи завинаги. Разочарованията помнят дълго и трудно ги преглъщат, макар да са умни и уравновесени. В интимните отношения ценят както доверието, така и дълготрайността на връзката.

Октомври

Каква жена си според месеца на раждане? – Първа част

Дамите са непредсказуеми като времето, горещи като жарава, нежни като цветята и силни като огъня. Всяка от тях има своя чар, своя харак...

Често обожавани от господата, но ненавиждани от дамите, жените, родени през октомври, се скриват, за да си поплачат. Емоционално интелигентни, те дават воля на чувствата си, но това тяхно лице познават само най-близките. Пред света носят маската на желязната лейди, която е силна и се справя сама. Не споделят тайните си, тъй като се страхуват, че ще бъдат уязвими и един ден ще станат достояние на света.

Ноември

Магьосници и почти митични, дамите, родени през ноември, са надарени с невероятна интуиция и шесто чувство. Те познават лъжата, независимо как е прикрита, усещат лошите хора и намерения и предусещат кога си играят с тях. Отмъщават, без да мигнат. Обичат и мразят еднакво силно. И когато намерят място в нечие сърце, остават там завинаги – незабравими и незаменими.

Декември

Снежните кралици на декември са родени с късмет. Те с лекота постигат целите си, магнетични са, късметлийки, нетърпеливи и победители във всичко, с което се захванат. В забавния им цветен и усмихнат живот има място за всички. Лесно могат да ви разсмеят и да оцветят деня ви, но също така лесно могат да се почувстват наранени и да си тръгнат. Сърцето им е голямо и обича всички, като често се раздават за другите, без да очакват в замяна нищо.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво е синхроничност и как да разберем, че сме преживели съдбовна среща

Дълбоки като океан: Тези носят интелектуални и емоционална мощ

Май месец носи изобилие на тези 4 зодии

30 утвърждения за привличане на мъж в живота ви

4 хитри трика да излезете от токсични отношения

Топ 5 зодии, които са страстни любовници

Яжте и отслабвайте: Идеалните закуски, с които да задвижите метаболизма си

Как да боядисаме яйца без химикали - лесен начин, с който ще изненадате гостите за Великден

Как да се справим с подпухналите очи всяка сутрин?

Понеделник след Великден - как се нарича този ден

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com