Каква ЖЕНА си според зодията си. Ето я истината...

5419
Каква ЖЕНА си според зодията си. Ето я истината...
Снимка: iStock/Guliver

Жените са толкова различни и толкова си приличат! Истината е, че зодиите могат да се похвалят с много общи черти, но ето какво ги отличава една от друга. В днешната ни статия ще видите каква жена сте според зодията.

Овен: Вие сте много независима жена, която няма нужда от мъж до себе си, за да се чувства щастлива. Не вярвате в любовта за цял живот, предпочитате да се забавлявате тук и сега, вместо да мислите какво ви очаква в бъдещето. Имате усет за стилното и красивото, винаги се обличате много добре и погледите често са насочени към вас. Малко инатът ви идва в повече... но който иска да е с вас, ще трябва да свиква.  

За тези три зодии няма непреодолими препятствия

Изборите, които правим и начина, по който реагираме в трудните ситуации, зависят от характера ни. А той, както е известно, се определя ...

Телец: Вие сте изключително сензитивни и усещате живота по свой собствен начин. Наслаждавате се на всеки ден, оценявате малките жестове и за вас мечтите са всичко, за което си струва да живеете. В любовта търсите Единственият, за да създадете семейство и да сте щастливи само с един човек до края на живота си.  

Близнаци: Вашият поглед към света е много различен от този на повечето жени. За вас е важно да изглеждате добре, да се грижите за себе си и винаги да сте перфектни в очите на другите. Не смятате, че сте вглъбени в себе си, а напротив – радвате се, че имате този усет, който ви прави ослепителни и винаги желани. В любовта обичате игричките, флиртовете и за вас е важно да се забавлявате максимално.

Рак: Вие сте изключително успешни и вдъхновяващи личности. Обичате професията си и гоните върха на всяка цена. Вярвате, че ако човек иска да живее охолно и щастливо, трябва доста да се потруди за това. Не допускате мъжете да развалят всичко и ако някой иска да е с вас, ще трябва да се примири с успехите ви. Малко пренебрегвате външността си за сметка на успеха, затова трябва да потърсите баланса и да слагате по едно червило за самочувствие понякога.  

Лъв: Вярвате, че истинската жена трябва да е независима, силна и да се справя сама с всичко в живота. Затова търсите мъж, който да разбира това и да не ви упреква. Слабите мъже ви отблъскват, затова винаги се влюбвате в силни личности като вас самите. Понякога обаче отношението ви към мъжете е „мъжко“ – прекарвате си добре с тях, а после не ги търсите и зарязвате всичко в самото начало. Може би трябва да промените това в себе си.   

Дева: Вие сте арт личности, които живеят, за да творят. Обичате да виждате красотата около вас, да се радвате на живота и всичките му хубави страни, без да се тревожите прекалено за това, което не можете да промените. В любовта сте малко властни – искате всичко да се случва така, както на вас ви се иска. Също така лесно се цупите, ако някой мъж забрави да ви се обади или закъснее за среща. Може би е добре да поработите върху това, ако искате здрава и щастлива връзка.

Какво търси всяка зодия във връзката си

Всеки има едно специфично нещо, което задължително търси във връзките си, независимо от всичко. Има много различни неща, които хората и...

Везни: Вашият поглед към живота е изключително интересен. Не се ядосвате за нещата, които не можете да промените. Нямате нужда от мъж, който да ви повдигне самочувствието, защото имате балансирано такова. В любовта искате спокойствие, здрава връзка и откровеност. Малко трябва да промените отношението си към секса – без него няма щастлива и здрава връзка, а той е прекрасно нещо, когато намерите точния човек.

Скорпион: Вие сте магнит за мъжете. Излъчвате увереност и сексапил, който пленява мнозина. Поведението ви обаче трябва малко да се коригира, защото съзнателно подвеждате някои мъже, които започват да си мислят, че имат шанс с вас, а вие просто се наслаждавате на вниманието. Като изключим това, вие сте много верни приятелки и на вас може да се разчита за всичко.  

Стрелец: Вие сте изключително интересни жени, които много мъже искат за себе си, но малцина успяват да се докоснат до душата ви. Не започвате случайни връзки, винаги добре премисляте ситуацията и предпочитате по-малко, но качествени връзки, отколкото много безмислени авантюри.  

Козирог: Вашите мечти са невероятни, а още по-невероятно е начинът, по който ги сбъдвате. Много ваши близки ви се възхищават и вие сте им пример в живота. В любовта нямате много късмет и се чудите докога ли ще продължава това. Истината е, че още малко ще трябва да почакате, докато дойде мъжа на живота ви. Но... все пак ще дойде!

Водолей: Вие сте много силни жени, които могат да се справят с всичко в живота. Правите чудеса за семейството и приятелите си, затова всички ви обичат. В любовта търсите спокойствие, хармония и човек, който да застане до вас завинаги. Искате любов като от приказките и такава ще получите, стига наистина да вярвате в нея.

Как изглежда перфектната жена според мъжете

Няколкохиляди мъже са взели участие в ново проучване и на всички е бил зададен един въпрос: Как според тях изглежда перфектната жена? Е...

Риби: Имате особен характер, който малцина разбират. Държите се добре, в следващия момент обаче обръщате палачинката и ставате невъзможни. На някои мъже тези игрички им харесват, но други може да отблъснете надалеч. Като оставим това настрана, вие сте много всеотдайни и хората около вас са ви много благодарни за всичко, което сте сторили за тях.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво вещае появата на мравки у дома?

Защо НЕ трябва да перете на 40 градуса?

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com