Каква ще бъде седмицата на Свети Валентин за различните зодии

6977
Снимки: Pexels

Седмицата на Свети Валентин 2022 започна с деня на светеца. Ето какво могат да очакват разичните зодии през следващите 7 дни.

1.       Овен

Не позволявайте на егото си да ви попречи да предложите на партньора си. Освен седмицата на Свети Валентин, месец април може да направи връзката ви по-силна и допълнително да доведе до преминаване на нов етап. Бъдете откровени и честни с партньора си и избягвайте да давате обещания, които няма да можете да изпълните.

2.       Телец

Изгубената искра във връзката може да се върне и дори може да ви даде усещането, че сте силно свързани. Самотните хора не трябва да губят надежда, защото ако не в седмицата на Свети Валентин, те ще намерят своите романтични партньори до края на тази година.

3.       Близнаци

Запазете вяра в партньора си, бъдете привързани към него и му позволете да получи шанс да ви разбере по-добре. Разрешете недоразуменията и помнете какво е важно. Присъствието на определени членове от миналия ви любовен живот може да предизвика хаос в настоящата ви връзка.

4.        Рак

Може просто да намерите връзката, която винаги сте търсили. Много е благоприятно за вас и вашия партньор да поемете по-голям ангажимент един към друг, като брак.

5.       Лъв

Не се колебайте да предприемете необходимите стъпки, за да изведете любовния си живот към по-далечни етапи. Очакват ви по-силна и дълга връзка и дълголетие във връзката.

Най-добрите родители са представители на тези зодии!

Отглеждането на деца е сложно начинание и няма една рецепта, която да ви помогне да го направите правилно. Разбира се, няма фиксирани и...

6.       Дева

Не е препоръчително необвързаните да предложат нова връзка на своите любими тази година. Стабилността и дълбоката връзка, които търсите, няма да бъдат постигнати без последователни усилия от ваша страна. Бъдете търпеливи, избягвайте спорове по светски аспекти и усилията ви ще се окажат ползотворни.

7.       Везни

Препоръчително е да се освободите от гнева и разногласията. Постоянната комуникация и яснотата с партньора ви ще ви възнаградят с добре обвързан любовен живот.

8.       Скорпион

Древен еврейски хороскоп според месеца на раждане

Според еврейския хороскоп месецът на раждане предопределя характера на човек. Месец Нисан  (21 март - 20 април ) Родените през т...

Не се колебайте да рискувате да уведомите любимия си човек за истинските си чувства към него. Необвързаните ще изпитат по-голям късмет в намирането на своята половинка и чувствата вероятно ще бъдат реципрочни.

9.       Стрелец

Поставете правилно приоритетите си и не се задоволявайте с нещо, защото нещо е по-добре от нищо. Може да имате добър шанс за любов, при условие че сте решителни и не сте отчаяни.

10.   Козирог

Много дългоочаквани моменти може най-накрая да почукат на вратата ви. Разширената топлина и подкрепа от вашия партньор ще ви позволи да се възползвате от нови пътища в любовния си живот. Отвърнете на доверието и търпението, които получавате, не се увличайте в мислите си.

Любовен хороскоп за февруари

Вижте какво ви подготвят звездите в любовта! Вижте любовния хороскоп за февруари. Разберете дали най-накрая ви очаква връзка, среща или...

11.   Водолей

Необвързаните може да трябва да запазят повече търпение. Не премисляйте нещата и може да наблюдавате моменти, изпълнени с привързаност. Избягвайте спорове, тъй като партньорът ви може да не реагира добре дори на най-малките спорове.

12.   Риби

Избягвайте да насочвате ненужен гняв към партньора си и не се хващайте за дребни проблеми, причинени от различия в мненията. Само един прост, честен разговор може да доведе до подобряване на връзката ви. Като оставим различията настрана, просто се насладете на тяхната компания.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 1 юни /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 1 юни /валутен калкулатор/

8 досадни навика на половинката, които ще убият и най-силната любов

Кои положителни черти на характера всъщност ни вредят?

Вещества и витамини, които активират загубата на тегло

Манипулирането е толкова лесно: 7 признака, че сте лесен за управление човек

Знаете ли от какво се прави пластмасата?

6 причини, поради които диетата и тренировките вредят на красотата ви

Кое е чувството, което хората губят първо преди смъртта?

6 напитки, с които да започнете деня си, които не са кафе или чай

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com