Какви мъжки обувки ще намерите в TEODOR

3149
Какви мъжки обувки ще намерите в TEODOR
Снимка: iStock/Guliver

Всеки мъж, който държи да изглежда добре трябва да умее да подбира подходящите обувки. Те са също толкова важни, колкото дрехите и аксесоарите и без тях няма как да постигнете желаната визия, напомнят от Теодор.

Как да изберете подходящите мъжки обувки

Освен че трябва да ви паснат на краката и да са удобни, те трябва да са съобразени със съответния повод, категорични са от Теодор. Когато купувате поредния чифт, трябва да знаете какво искате – ежедневни, официални, спортни или други модели. Някои от тях можете да обуете само, когато следвате строго официален дрескод. Други са подходящи за спортни занимания и продължителни разходки, а трети можете да носите в ежедневието както с дънки, така и с елегантни панталони.

Когато избирате материала, от който да са изработени, имайте предвид, че той много зависи от това дали са пролетни, зимни или летни, споделят от Теодор. Велурът е предпочитан заради неговата мекота и гъвкавост, но за дъжд и студ кожата е разумният избор. Платнените модели са за сухо време и различни физически активности, казват още от Теодор.

Мъжки обувки

Видове мъжки обувки от Теодор

Тенденциите при тях са да предлагат колкото се може повече комфорт, съчетавайки леки подметки с луксозни и меки на допир горни части. Важно е да бъдат качествени и да отговарят на най-новите модни изисквания. Чифт маркови модели винаги могат да накарат един мъж да се чувства истински удобно и приятно, убедени са от онлайн магазина на TEODOR. Сред най-търсените мъжки обувки в Теодор са:

  • официални – класически, тип оксфорд или дерби, гладки, матирани, лачени, шагренирани, релефни, с принтиран десен, декоративни перфорации, катарами, плетен сатен, връзки, пискюл и др.;
  • спортно-елегантни – кецове с контрастни елементи, перфорации, гумирано лого, комбинирани обувки с гарнитура, тонални връзки, лазерен принт, украсителни шевове, крокодилов десен, с подметка от естествен гьон и пяна, капитонирани, плетена обазовка, маратонки от текстил и др.;
  • мокасини – велурени, кожени, с метални токи, контрастни ширити, еспадрили с метално лого и др.;
  • боти – полуботи, тип челси, велурени, от набук, комбинирани от принтирана и гладка кожа, с агнешка вълна, връзки, страничен цип, изтрит ефект и т.н.;
  • чехли – многоцветни, с подвижна каишка, плетка, релефен ефект и др.

Мъжките обувки се предлагат в различни цветове, уточняват от Теодор и допълват, че правилното съчетаване на модел, цвят и материал прави един мъж елегантен и стилен.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Любов в облаците: Пилот предлага брак на стюардеса пред пътниците (ВИДЕО)

Черен чай или кафе - кое ще ви събуди по-добре

Каква е причината да обикаляме 3 пъти църквата на Великден?

Какво задължително се прави през Страстната седмица?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com