Какви сте в любовта според датата ви на раждане?

14468
Какви сте в любовта според датата ви на раждане?
Снимка: iStock

1. Това са лидери, търсещи партньори, които да удовлетворяват личните им нужди.

Социално активни и амбициозни са, така че половинката им трябва да отговаря на техните представи. 

2. Лоялни и всеотдайни партньори са, които се стремят към сигурност и духовна близост. Трудно прощават предателството.

2 зодии, чиито портфейли ще са пълни в средата на АПРИЛ

3. Трудно приемат истински някого в сърцето си, макар и да изглеждат достъпни. Обичат разнообразието, предизвикателствата и интересните разговори. 

4. Държат на традициите и семейните ценности и обикновено се влюбват за цял живот.

5. За тях е важно избраника им да е остроумен и интересен. За тях външността не е важна, но държат на парите.

6. Държат на хармонията, като също за тях не е без значение как изглеждат в очите на околните, затова обръщат особено внимание на външния си вид и искат да имат добра социална среда.

7. Изискани обноски и философски настроени са, като имат навика да идеализират половинката си. Могат да изненадат партньора си с обрати в емоциите, въпреки мирния си вид.

8.Търпеливи, праволинейни и отговорни личности, които често се проявяват като „сдържани“, но мечтаят за голямата любов. 

9. Страстни и прями личности. Ако харесат някого, го показват спонтанно и искрено.

10. Изпадат в крайности, когато става въпрос за емоции, а партньорът им трябва да се съобразява с техните желания.

11. Нуждаят се от лоялен партньор, който да уравновеси живота им, защото понякога изпитват трудност в изразяването на чувствата си. 

12. Имат лек и сговорчив характер, макар често това да им изиграва лоша шега и да ги подхлъзват недоброжелатели. Те са щедри и всеотдайни както в чувствата, така и в чисто материален план.

13. Трябва да се пазят от резки промени в личния си живот, защото често те са съпътствани и с драми. Ако подхождат внимателно и бавно към новото, шансът да се предпазят от неприятности ще нарасне в пъти. Чувствата им се „филтрират” от разума.

14. Притежават магнетизъм и чар, като бързо печелят симпатии и доверие. Нуждаят се обаче от промени и постоянни стимули.

15. Имат голямо обаяние и способността да влияят на другите. Нищо човешко не им е чуждо, но изпитва и силни материални желания. За тях социалният престиж е важен.

16. Те трябва да работят върху силното си его, да се вслушват и съответно да се научат да „чуват” желанията на човека до тях. Способни са да обичат, но им е трудно да се задържат на едно място.

17. Сблъскват се с трудности в личния си живот още в ранни години, но след това ги преодоляват, заради философската им нагласа. Търсят си партньор, който да може да им предостави морална удовлетвореност и сигурност.

18. Откровени хора, но и твърде праволинейни, което често води до конфронтации и скандали. Много чувствителни натури, нуждаещи се от непрекъснато подсигуряване, че ги обичат.

19. Почти винаги постигат своите желания и дори често се проявяват като диктатори, които независимо от обвързаността си, доста често се чувстват самотни.

20. Не са материалисти и ранният брак не е препоръчителен за тях, защото коренно променят своите възгледи, а и цели. Търсят си половинка, с която да открият духовна близост.

21. Това е дата на „кармичната отплата”, затова и винаги намират хармонията и дори и да съществуват трудности, все пак те биват преодолени. Много са добри в това балансират между мечти и реалност и знаят как да стъпват здраво на земята, когато е нужно.

4 неща, които трябва да знаете, преди да се излезете с жена Риби

Жената Риби приема нещата със свое собствено темпо. Тя вярва, че всичко ще си дойде на мястото, както трябва в подходящия момент. Търпе...

22. Трябва да са внимателни и да се пазят от грешни преценки, които объркват личния им живот. Често виждат опасността от предателство, когато е късно. Преданни партньори са, но се нуждаят от опека и човек, който да ги стабилизира емоционално.

23. Те искат остроумен, креативен и находчив партньор в живота така, че да им е винаги интересно, като първо трябва да заслужите тяхното уважение, а след това да се влюбят.

24. Ако нямат романтична връзка, която да вълнува сърцето им, те много трудно изпитват щастие, защото за тях е важно да бъдат харесвани и желани и макар да изглежда като суетност, зад това се крие неувереност и дълбока емоционалност.

25. Много интуитивни са и когато се вслушват във вътрешния си глас, трудно могат да бъдат излъгани.

26. Сложни и противоречиви личности, като техният личен живот също е сложен, докато не хармонизират и не изяснят личните си предпочитания и очаквания.

27. Пълни са с енергия и ентусиазъм и дори доза „магия”, с която печелят околните.

4 съвета преди да влезете във връзка с жена Лъв

Една жена Лъв търси половинка, с която да сподели светлината си. Малко вероятно е да успеете да запазите нейната привързаност в дългоср...

Това е кармично число, което обещава успехи и са силни характери, които обикновено привличат по-слаби партньори, които да ги следват.

28. От части силни характери, надарени с много качества, а от друга, са склонни да се жертват в името на другите, заради което търпят загуби и в личен, и в материален план. Предани и всеотдайни като партньори.

5-те зодии, които е твърде вероятно да забогатеят през април

29. Често страдат от предателства в личния си живот, макар и да са силни характери. Имат нужда от партньор, който да ги насочва и да ги заземява.

30. Внимателно избират своя партньор, защото за тях е важно както материалното, така и духовното и малцина допускат истински до сърцето си. 

31. Искрени и предани хора, на които може да се има доверие и макар да се влюбват трудно, когато това все пак се случи, са всеотдайни и лоялни. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Диетолог: 4 храни, на които трябва да кажете "НЕ"

Как да игнорираме хората, които ни дразнят?

Кои позиции за спане са препоръчителни за гръбначния стълб?

Тези знаци на лицето ни са показатели за здравето

Великден 2024 - какво НЕ трябва да се прави

Поздравления за Великден 2024

Най-мощната молитва за Великден, която пази от всяко зло

Стихотворение за Великден

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 5 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 5 май /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Диетолог: 4 храни, на които трябва да кажете "НЕ"
Диетолог: 4 храни, на които трябва да кажете "НЕ"

Не всички продукти са еднакво полезни. Яна Степанова, диетолог, експерт по хранене и фитнес гуру, ни разказва за своя списък от забранени храни. Пшеница Първото...