Какво да правим, когато той не иска връзка?

12751
Какво да правим, когато той не иска връзка?
Снимка: iStock

Срещате страхотен мъж, намирате го за привлекателен, можете да говорите с него с часове, но има един „малък проблем“: човекът не иска връзка в момента. Това са мъже, които се страхуват или не желаят да влязат в романтична връзка.

Когато една жена е изправена пред такава ситуация, какво трябва да направи? Струва ли си да играете игри, за да го накарате да ревнува и да осъзнаете колко сте добри?

Какво да направите, ако човекът не иска връзка?

Кой започна тази игра?

Мъжете никога не крият, че наистина обичат да ухажват жените. Цялата тази надпревара ги вълнува, допълнително пробужда интереса им към индивид от противоположния пол, защото е вълнуващо. Това може да се сравни с това как момичетата получават удовлетворение от букет цветя или желание за сладки сънища преди лягане.

Преследването дава на мъжа чувство на еуфория и „пеперуди в стомаха“, което по-късно го кара да мисли: „Хей, наистина се виждам с нея в бъдещето!“

Ако човек не иска връзка, но иска да общува, тогава това е причина да се замислим. Запитайте се дали той показва признаци на внимание и присъства ли в живота ви? На пръв поглед играта на догонване може да изглежда сложна и досадна, но не всичко е толкова лошо. Достатъчно е да си отделите време и да спрете да реагирате на всяко негово съобщение със светкавична скорост.

ЗЛАТНИТЕ 8 правила за дълга и щастлива ЛЮБОВНА връзка

Какво да направите, ако човекът не иска връзка?

Бъдете приятели, ако той иска. Това е по-добре отколкото да изглеждате твърде нетърпеливи или отчаяни само в името на една връзка.

Вниманието и уважението трябва да бъдат заслужени

Основната грешка на всички хора е, че прехвърлят цялата власт на новите познати твърде бързо. И тъй като мъжете обичат да завладяват жените, не е изненадващо защо един човек не иска връзка. Това, което се случва твърде бързо, не е за него, защото все още не е имал време да усети вълнението и да играе достатъчно.

Любовта върви по два начина, така че не забравяйте да накарате мъжа да спечели привързаността и привилегията да ви нарича своя приятелка.

Как да направя това дори ако човекът не иска връзка?

Водете нормален живот, бъдете независими и не прибързвайте с нещата. Имайте собствено мнение, не забравяйте за мечтите и целите си, не се потапяйте в мъжкия свят и тогава няма да ви се налага да търсите отговора на въпроса какво да правите, ако човекът не иска връзка.

9 признака на нещастната връзка

Бъдете честни със себе си

Едно момиче среща очарователен и привлекателен мъж. Той й изглежда недостъпен, но в същото време красив и желан. Не се смущава от факта, че всяка седмица той има нови момичета, с които ходи на срещи. Въпреки това момичето е толкова заинтригувано от този човек, че е готова да прекрачи всичките си принципи и да стане една от онези, с които прекарва време само от време на време.

Заключение

Ако човек каже, че не иска връзка, вероятно е така. Не всички хора имат цел в живота – да създадат семейство и да имат деца. Мнозина дават приоритет на кариерата, пътуванията, хобита, други интереси, така че няма смисъл да се обиждате и ядосвате на такива хора.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво може да се използва вместо фолио: 5 варианта за перфектни ястия

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Златни правила: как да изберем добро вино в магазин?

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com