Какво е отношението на различните зодии към изневярата

5100
Какво е отношението на различните зодии към изневярата
Снимка: Pixabay.com

Изневярата е нещо, което приема различна форма за всеки отделен човек. За някои тя не съществува, за други дори погледите се смятат за изневяра, а сексът е най-лошото нещо, което любимия може да им причини.

Оказва се, че зодията също има влияние върху това как приемате изневярата. В зависимост от зодиакалния знак може д а се определи до колко сте склонни да изневерите.

Ето какво мислят различните зодии за изневярата:

Овен

Овните са от онези хора, които обичат да са център на света, не само за себе си, но и за околните. Затова искат партньор, който мисли точно по този начин за тях. Ако разберат, че не е съвсем така, много бързо ще потърсят друг, който да ги боготвори.

Телец

Телците са идеалът за лоялност. Когато решат, че обичат някого, те са напълно отдадени. Никога не биха си и помислили да изневерят, освен ако партньора им не им покаже, че не иска да им даде цялата любов на света.

Близнаци

Близнаците са от хората, които много рядко могат да задържат вниманието си само върху един човек. Именно това ги кара доста често да имат по няколко паралелни връзки. Така подсилват интереса си и не допускат да се впуснат в скучна и еднотипна връзка.

Рак

Раците имат нужда от стабилност, за да се чувстват спокойни и щастливи. Изневярата ще ги лиши от тази стабилност и ще ги накара да се почувстват зле. Именно затова я избягват и предпочитат да бъдат само с един човек. За тях е непростимо да накарат любимия да страда.

Лъв

Зодиите, които създават най-силните приятелства

Няма нищо по - хубаво от двама верни приятели, с които можете да се разбирате дори само с поглед. Те винаги са готови да помогнат и да ...

Царската зодия обича да в светлините на прожекторите. Именно затова искат партньора да ги боготвори и да дава всичко за тях. Ако усетят, че не е така, са склонни на изневяра, за да възстановят самочувствието си.

Дева

Девите се притесняват страшно много за всякакви неща. В този случай, една изневяра би била източник на още стрес, от който те нямат никаква нужда. Но те са и големи перфекционисти, които искат същото от партньора. Ако той не може да отговори на изискванията, просто ще си намерят друг. Но в никакъв случай няма да изневерят.

Везни

Везните вярват в истинската любов и никога не биха изневерили на партньор, който наистина обичат. От друга страна, обаче, нямат нищо против да пофлиртуват с някого. Те са секси и забавни и това е напълно естествено за тях.

3-те зодии, в които е най-лесно да се влюбиш

Всеки копнее да намери човек, с когото да може да сподели страховете и тайните си или как е минал денят му. Познавате ли хора, които ви...

Скорпион

Скорпионите са най-сексуалните представители на зодиака. Именно затова те обичат флирта и забавленията повече от всеки друг. Всичко това преминава, когато намерят любовта на живота си. Тогава за тях няма друг човек на света, който да привлече вниманието им.

Стрелец

Стрелците са откровени до болка, затова при тях няма как да има любовна афера. Те просто няма да успеят да я скрият. Те са емоционални, но пък обичат и разнообразието. Затова, ако сексът с партньора им се превърне в скучен филм, много бързо биха го сменили с друг, по-забавен.

Козирог

Зодиите, които прощават, но не забравят

Сред нас има хора, които никога не биха простили на хората, които са ги наранили или предали по някакъв начин. Те имат принципи и нищо ...

За Козирозите, социалното положение е по-важно от любовта. Затова, ако открият някого, който да им помогне да се изкачат по-напред в кариерата, не биха се замислили много преди да изневерят. Те са практични и за тях романтиката не е приоритет.

Водолей

Водолеите много трудно биха се обвързали с някого. Те не дават свободата си туко така. За сметка на това, когато се обвържат, те са сигурни в чувствата си и в партньора си. Това прави изневярата почти невъзможна за тях. Единственото, което биха си позволили е лек флирт, но нищо по-сериозно.

Риби

Рибите са едни от най-емоционалните хора. Те са честни и лоялни, което прави изневярата крайно невъзможна за тях. Ако в крайна сметка решат, че връзката не им носи онова, което искат, първо ще се раделят с партньора си и след това ще потърсят любовта на друго място. В никакъв случай не биха изневерили.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com