Какво искат мъжете?

21883
Какво искат мъжете?
Снимка: Thinkstock/Guliver

Борбата между половете не е от днес. От столетия се знае, че мъжете са от Марс, а жените от Венера. Знае се също така, че мъжете не подбират много много, жените съвсем не знаят какво искат, а и двата пола търсят нещо, което не могат да имат. Истина ли е това, обаче или поредния повод за спорове?

Оказва се, че второто. Мъжете подбират и то доста старателно жената, за която да се обвържат. Те също имат критерии и рядко ги пренебрегват. И не, не става въпрос за визия. Ето какво искат мъжете от половинката си:

9 знака, че един мъж наистина обича

Не е тайна, че мъжете и жените изразяват любовта си един към друг по много различен начин. Много често, когато той е готов да покаже п...

Свободата е много важна!

Ако една жена е обсебваща, мнителна, ревнива и вечно недоволна... еми просто не е готино. Пък и всички сме чували приказките за забранения плод и за птичката на свобода нали? Затова, мъжете избират жени, които ценят личната свобода и биха си позволили да ги ограничават.

Страстта също!

Не става въпрос за сексуалната страст (която също е много важна, но това е друга тема). Тук говорим за хобитата и нещата, които не включват него. Когато една жена се отнася с истинска страст към нещата, които обича, незабавно се сдобива с Онзи блясък в очите и ентусиазма на малко момиченце. Действа възбуждащо и привлекателно за всички мъже. Затова, те харесват жени които обичат живота си и това, което правят.

5 неща, които истинските жени правят по време на празниците

Новата година бързо се доближава, няма по-добър подарък, който можете да направите за себе си, от това да се подготвите подобаващо и на...

Я кажи нещо?

Идеалната приятелка трябва да бъде и добър слушател. Оказа се, че те търсят жена, с която просто да могат да говорят. Да споделят, да слушат, да имат общи теми на разговор. Приятелството и любовта вървят ръка за ръка и за мъжете това важи с пълна сила.

А готвиш ли? 

Е, няма как да минем без готвенето и чистенето. Любовта на мъжа минава през стомаха. А и мразят да чистят.  Но пък обичат да им е чисто. Затова, ако ги отмениш и в това досадно задължение, ще бъдеш истинска богиня! Това изискване е свързано и с второто.  Ако готвиш, но не само защото трябва нещо да се яде, а със страст, желание, вдъхновение... ми честито на мъжа ти! Късметлия!

5 неща в една жена, които привличат мъжете

Жената е крехко създание, което се отличава с красота, нежност, загадъчност. Всяка една жена сама по себе си притежава чар и е център н...

И така, това са 4 основни неща, които искат мъжете от една жена. Естествено, външният вид е от ключово значение, но пък това е правило и за двата пола. Затова, ако си красива и притежаваш горните 4 неща, вече имаш ключа към мъжките сърца.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

За какво да внимаваме при варенето на яйца за боядисване

По какво може да се познае прясното агнешко месо

Как се пише: усъвършенстване, усъваршенстване или осъвършенстване?

Какви са тънкостите при печене на козунак, които го правят уникален

Тайната на дълголетието на най-възрастната жена на планетата

Топ 5 оригинални идеи за оформяне на козунаци

Защо Гергьовден е "Ден на храбростта и Българската армия"?

Как правилно се пържат бланширани картофи, така че да са много хрупкави?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com