Какво казва за вас любимото ви цвете

3325
Какво казва за вас любимото ви цвете
Снимка: iStock/Guliver

Някои хора предпочитат рози, а други слънчогледи или лилии. Знаете ли защо определени цветя ни привличат и какво символизират? Някои от най-популярните цветя са символ на дадена страна или имат определено значение в историята, но винаги говорят за нашата личност. Ето какво издава за нашите характер и стил любимото ви цвете:

РОЗА

Почти винаги действате със сърцето си. Държите на класическия и непреходен стил. Отстоявате мнението си и твърдо го заявявате.

ЛАЛЕ

Вие сте уверени и обичате да се задълбавате в нещата. Стилът ви се променя според настроението, но рядко излизате извън контрол.

МАРГАРИТКИ

Вие сте оптимист и намирате добрата страна и в най-лошата ситуация. Обичате да ставате рано сутрин, това е активната ви част от деня. Винаги знаете как да накарате хората да се усмихват.

ЛЮЛЯК

Романтични сте и живеете в миналото. С носталгия гледате стари снимки, обикаляте антикварни магазини и обичате стари филми и шоу програми. Предпочитате да декорирате дома си с винтидж предмети.

НАРЦИС

За вас на първо място са приятелите и семейството. Обичате да организирате събития, особено за хора, които обичате. Знаете как да релаксирате и да се забавлявате.

ОРХИДЕЯ

Вие сте интелигентни и тайнствени - не винаги сте най-шумният и бляскав човек в компанията, но хората са респектирани от вас. Перфекционисти сте и държите на най-дребните детайли.

Кое е твоето цвете според зодията

Астролозите вярват, че датата на раждане на човека има пряко влияние върху неговите личностни черти, характер, житейски приоритети и до...

БОЖУР

Вие сте позитивен човек и винаги гледате напред в бъдещето. Деликатни и състрадателни сте към другите. Стилът ви? Смел, елегантен, ярък, но не и кичозен.

СЛЪНЧОГЛЕД

Любимото ви занимание? Нови запознанства и нови приятели. Умеете да вдъхновявате хората край себе си и да привличате внимание, предпочитате ярки детайли и бляскав стил. Винаги имате твърда позиция и ясно я заявявате.

ЛИЛИЯ

Как да удължим живота на букет? Трикове на цветарите

Цветята са чудесен начин да се изразят определени чувства и отношение към хората. Много дами получават красиви букети с повод и без пов...

Вие сте щастливи, страстни, трудолюбиви и с гордост говорите за уменията си. Стилът ви винаги е безупречен и знаете как да се откроявате сред тълпата.

КАРАМФИЛ

Най-доброто ви качество е, че каквото и да се случи, не губите самообладание. Дълбоко в себе си изпитвате много вълнения и чувства, но не ги показвате. Стилът ви никога не се променя: изчистен, но запомнящ се.

МАК 

Вие сте купонджия, забавен и изобретателен, държите хората да ви забелязват. Стилът ви е цветен и смел и не се страхувате да пробвате нови модни и екстравагантни тенденции, от които другите се страхуват.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топ 5 оригинални идеи за оформяне на козунаци

Защо Гергьовден е "Ден на храбростта и Българската армия"?

Как правилно се пържат бланширани картофи, така че да са много хрупкави?

Какво може да се използва вместо фолио: 5 варианта за перфектни ястия

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Златни правила: как да изберем добро вино в магазин?

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com