Какво представлява жената-вода според Фън Шуй

2494
Какво представлява жената-вода според Фън Шуй
Снимка: iStock

Според източните учения, всеки човек притежава различен елемент – метал, вода, земя, дърво или огън. И както може да се досетите, всеки има различни характеристики. Освен това се смята, че на всеки отделен елемент са отредени различни задачи в живота. 
Интересно ви е кой е вашият елемент? За да го определите, вземете последната цифра от годината ви на раждане – например 1981 – 1. Дамите, родени в година, която завършва на 0 или 1 притежават елемента метал. Тези на 2 и 3 – вода, на 4 и 5 – дърво, на 6 и 7 – огън и на 8-9 – земя. 
Вече сте установили кой е вашият елемент, но днес ще разкрием характеристиките и орисията в живота само на дамите с елемент вода. Нека видим какви са те:

Силна интуиция

Според учението на Фъ Шуй, жената със символ вода притежава изключителна интуиция. Тя лесно се адаптира към промените, общителна е и създава нови запознанства постоянно. Не се предава и преследва своите цели, докато не ги осъществи. Понякога обаче е доста пасивна и й е нужно да се бори със себе си.

Идеални професии – лекар и журналист

Жената с този елемент е много емпатична и иска да раздава любов, затова най-подходящи са професиите, свързани с много хора. 
Вече споменахме, че е много общителна, знае как да изкопчи това, което й е нужно и затова ще стане отлична журналистка. Всички длъжности в комуникациите са отличен избор. 
Този тип жени могат да помислят и за създаването на собствен бизнес или пък да са издигнати на по-висока позиция във фирмата. Добри лидери са и умеят да управляват екип успешно, влизат под кожата на служителите си и ги карат да си мислят, че те сами са взели правилното решение, но всъщност е било под тяхно влияние.
Други подходящи професии са лекар, учител и актриса. 

Податлива е на влияния

Вече изброихме някои от позитивите на жената-вода, а именно, че има голямо сърце, общителна е, целеустремена, трудолюбива. Има силна интуиция, сръчна е, може да се справи с най-различни професии, свързани с творчеството или социалните дейности.
Но и тези дами, както всички други хора по света, имат своите слаби страни. Като такива ще отбележим, че те понякога се затварят прекалено в себе си и градят големи стени, за да не може никой да ги нарани. Чувстват се несигурни в уменията си, често са раздразнителни и пасивността им ги прави непостоянни в работата. Някои от тези жени дори са доста наивни и остават другите да решават вместо тях и да ги манипулират.

Препоръчваме на жените с този елемент да се доверят на синята и бялата цветова гама за облеклото и аксесоарите си. Перли, кристали, памук и коприна като материали също ще усилят енергията ви.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Полезно или вредно е да седим на пода?

Бог Канабис и Света Халюциногенна гъба: Пастор създаде църква за духовни приключения (ВИДЕО)

Как да разберете дали имате цьолиакия или непоносимост към глутен?

"Парични" дати през май 2024 г. според Фън шуй - портфейлът ви ще се пръсне от пари

Лекар: 7 правила за дълъг и здравословен живот

Диетолог: 5 гряха, които ви пречат да отслабнете в областта на корема

Стихотворение за 13 май 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 13 май 2024

Таро хороскоп за 13 май 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 13 май /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com